Παραχώρηση δωρεάν 100 ώρες υπηρεσιών Κατ’ Οίκον Νοσηλευτικής Φροντίδας στο Δήμο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Παραχώρηση δωρεάν 100 ώρες υπηρεσιών Κατ’ Οίκον Νοσηλευτικής Φροντίδας στο Δήμο Λευκωσίας
Πεμ, 24 Οκτ. 2013 10:00
Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της η εταιρεία Κατ’ Οίκον Νοσηλευτικής Φροντίδας Medigence Home Healthcare, αποφάσισε να παρέχει δωρεάν 100 ώρες νοσηλευτικής φροντίδας για τις ανάγκες των ατόμων τρίτης ηλικίας του Δήμου Λευκωσίας.

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Medigence Home Healthcare Ltd και μέλος του ομίλου Cyprus Healthcare Group κ. Δήμος Μικελλίδης, παρέδωσε στον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη τις 100 ώρες δωρεάν υπηρεσιών Κατ’ Οίκον Νοσηλευτικής Φροντίδας στο Δημαρχείο Λευκωσίας.

Παράλληλα η εταιρεία ενημέρωσε ότι σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Κέντρο Ηλικιωμένων Λευκωσίας» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, θα πραγματοποιήσουν σειρά διαλέξεων ενημέρωσης και φροντίδας, με στόχο την έγκαιρη πρόληψη και διάγνωση. Ακόμη η εταιρεία αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν τα άτομα τρίτης ηλικίας, ενημέρωσε ότι θα παραχωρήσει επιπρόσθετα εκπτώσεις στους δημότες που χρίζουν από κατ’ οίκον νοσηλευτική φροντίδα.  

Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης ευχαρίστησε τον διευθυντή της εταιρείας για την ευγενική αυτή του πράξη αλλά ταυτόχρονα και όλο το προσωπικό της εταιρείας.  Οι 100 ώρες Κατ’ Οίκον Νοσηλευτικής Φροντίδας θα διατεθούν για τις ανάγκες των μελών των προγραμμάτων «Κέντρο Ηλικιωμένων Λευκωσίας» και «Κατ’ Οίκον Φροντίδα»  του Ιδρύματος. 

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας