Αναβολή της Διάλεξης: Πως μπορώ να συμμετέχω στην ανακύκλωση με τα παιδιά μου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Αναβολή της Διάλεξης: Πως μπορώ να συμμετέχω στην ανακύκλωση με τα παιδιά μου
Τετ, 30 Οκτ. 2013 13:00
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο πλαίσιο του «Συμβουλευτικού Κέντρου» και σε συνεργασία με τον οργανισμό REACTION Youth for the Prevention ανακοινώνουν πως η σημερινή διάλεξη με θέμα «Πως μπορώ να συμμετέχω στην ανακύκλωση με τα παιδιά μου» δεν θα πραγματοποιηθεί όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
 
Η διάλεξη θα ενταχθεί στα πλαίσια της εκστρατείας του Δεκ. 2013 για την «Ανακύκλωση-Παιδιά» και θα πραγματοποιηθεί στις 18/12/2013, 18:00 στην Παλιά Αγορά Π/σσας. Θα υπάρχει σχετική ενημέρωση σε μεταγενέστερη χρονική περίοδο.
 
Όσοι δήλωσαν συμμετοχή για τη διάλεξη θα ενημερωθούν για την αλλαγή.
 
Απολογούμαστε για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία.




Η ανακύκλωση αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Ιδιαίτερα τα παιδιά έχουν αναπτύξει μια πρωτόγνωρη για τα κυπριακά δεδομένα θέληση για εμπλοκή στην ανακύκλωση. Μια θέληση που συμπαρασύρει και τους ενήλικες στην ανακύκλωση πλαστικού, χαρτιού και γυαλιού. Μέσα από αυτό το εργαστήρι/διάλεξη θα δοθούν πληροφορίες και οδηγίες στους γονείς και όχι μόνο, για μια «όμορφη συνεργασία ανακύκλωσης» με τα παιδιά τους.

Τετάρτη 30 Oκτωβρίου 2013, 18:00-19:30

Ομιλητής: Συνεργάτης οργανισμού REACTION Youth for the Prevention

Η συμμετοχή είναι δωρεάν
Χώρος υλοποίησης: «Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας»,
Αγ. Ανδρέα 7, 1040 Λευκωσία.
Για συμμετοχές τηλεφωνήστε: 22797865, 22797868
email: polidinamo2@nicosiamunicipality.org.cy
Αριθμός θέσεων περιορισμένος
Θα παρέχεται δωρεάν φύλαξη παιδιών ηλικίας άνω των 5 ετών μετά από ενημέρωση/διευθέτηση

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας