H Αστυνομία Κύπρου ενημερώνει τα παιδιά της Λέσχης του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / H Αστυνομία Κύπρου ενημερώνει τα παιδιά της Λέσχης του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
Παρ, 15 Νοε. 2013 14:00
Με ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2013 στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, ενημερωτική εκδήλωση για τα παιδιά του προγράμματος «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας – Ουράνιο Τόξο», σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας.

Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό ο Υπεύθυνος Αστυνομικού Σταθμού, κύριος Μάριος Νεοφύτου και μίλησε η Αρχιαστυφύλακας Άννα Λαπήθιου. Η κυρία Λαπήθιου ανέπτυξε με ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο, θέματα που άπτονται των δικαιωμάτων των παιδιών, της ασφάλειας τους κατά την χρήση της μοντέρνας τεχνολογίας, καθώς και κοινωνικά προβλήματα που προκύπτουν και έδωσε πολλές χρήσιμες συμβουλές . 

Τα παιδιά επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και  απεύθυναν πληθώρα ερωτήσεων, οι οποίες απαντήθηκαν με ευαισθησία και κέφι τόσο από την κυρία Λαπήθιου και τον κύριο Νεοφύτου,  όσο και από τον κύριο Δημήτρη Λουκαϊδη, πατέρα παιδιών και πυροσβέστη, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Κλείνοντας την εκδήλωση ο κύριος Νεοφύτου και η κυρία Λαπήθιου χάρισαν φόρμες γυμναστικής σε όλα τα παιδιά του προγράμματος. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας