Παράδοση επιταγής από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου προς το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Παράδοση επιταγής από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου προς το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Πεμ, 28 Νοε. 2013 09:50
Ο Πρόεδρος του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου κ. Γιάννης Ιωάννου στην παρουσία του Διευθυντή του Οργανισμού κ. Γιώργου Παπαγεωργίου και του Προϊστάμενου Αναπληρωτή Διοίκησης και Προσωπικού κ. Σάββα Χαραλάμπους παρέδωσαν στο Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου επιταγή ύψους 2.032 ευρώ για τις ανάγκες των προγραμμάτων πρόνοιας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από την ευγενική προσφορά του Θ.Ο.Κ. προς το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, των καθαρών εσόδων της πρεμιέρας της επιτυχημένης παράστασης «Σαμία» που ανέβηκε το Καλοκαίρι του 2013. 

Ο πρόεδρος του Θ.Ο.Κ. ανέφερε ότι αυτή η προσφορά σημαίνει την έναρξη μίας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ Δήμου Λευκωσίας και Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου και πρόσθεσε ότι είναι βέβαιος πως τα χρήματα θα διατεθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ειδικότερα προς τα ευάλωτα μέλη της πόλης μας,  μέσω των ποιοτικών παροχών φροντίδας που προσφέρει το Πολυδύναμο Κέντρο, σε παιδιά και ηλικιωμένους.

Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης ευχαρίστησε θερμά το Θ.Ο.Κ για την εξαίρετη πρωτοβουλία, ενώ χαιρέτισε την προοπτική της επέκτασης της συνεργασίας. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η προσφορά είναι ιδιαίτερα σημαντική για το Πολυδύναμο διότι, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες η διατήρηση των ποιοτικών κοινωνικών παροχών, αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμο Λευκωσίας. 

Στη συνάντηση από πλευράς του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου παρέστησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Λεώνη Ορφανίδου και κα Μέλια Αβραάμ καθώς και η επικεφαλής του Πολυδύναμου κα Ρούλα Γεωργοπούλου.