Ξεκίνησαν οι εργασίες για το στήσιμο της Λεωφόρου Χριστουγέννων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Ξεκίνησαν οι εργασίες για το στήσιμο της Λεωφόρου Χριστουγέννων
Δευ, 02 Δεκ. 2013 14:15
Το δίκτυο εθελοντών «Λευκωσιάζω» σε συνεργασία με τον Δήμο της πόλης προγραμματίζουν ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μια ιδιαίτερη Χριστουγεννιάτικη διοργάνωση, από τις 6 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2014,  στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για αναζωογόνηση της Λεωφόρου και των γειτνιαζουσών οδών και τόνωσης της επισκεψιμότητας αλλά και αγοραστικής κίνησης σε αυτές.

Από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 έχουν ξεκινήσει όλες οι προετοιμασίες για τη δημιουργία της Λεωφόρου Χριστουγέννων και τμήμα της Μακαρίου θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα από τη συμβολή της με την οδό Ευαγόρου μέχρι τη συμβολή της με την οδό  Αρνάλδα. Από τη Δευτέρα ξεκίνησε το στήσιμο των σπιτιών δίνοντας στη Λεωφόρο μια αλλιώτικη νότα. 

Για τους κατοίκους και τους εργαζομένους, καθώς και για τα οχήματα ανεφοδιασμού των επιχειρήσεων έγιναν ειδικές διευθετήσεις, ώστε να μην παρεμποδιστούν οι εργασίες τους. Επίσης έγιναν διευθετήσεις για να μπορούν να διέλθουν Πυροσβεστική, ασθενοφόρο κλπ., σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών. Κατά μήκος της λεωφόρου θα αρχίσουν από σήμερα να στήνονται ξύλινα σπιτάκια (18 τον αριθμό), στα οποία θα διατίθενται φαγητά, γλυκά, ροφήματα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές.
Επίσης, έχει ετοιμαστεί ένα πρόγραμμα με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή χορωδιών και άλλων σχημάτων. Ο Δήμος Λευκωσίας εκφράζει τις απολογίες του για την ταλαιπωρία που πιθανόν να υποστούν κάποιοι συνδημότες μας. Ελάτε μαζί να γιορτάσουμε και να στηρίξουμε το κέντρο!