Χριστούγεννα στη Λευκωσία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Χριστούγεννα στη Λευκωσία
Τετ, 04 Δεκ. 2013 14:00
Ένα εορταστικό χρώμα αποκτά η Λευκωσία για να υποδεχθεί τα φετινά Χριστούγεννα! Σε διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λευκωσίας ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ανακοίνωσε το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων.

Οι φετινές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 6 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2014 και θα περιλαμβάνουν πολλά εορταστικά δρώμενα σε όλη την πόλη.

Μια ιδιαίτερη διοργάνωση γίνεται στη Λεωφόρο Μακαρίου. Η «Λεωφόρος Χριστουγέννων», μία πρωτοβουλία του δικτύου εθελοντών «Λευκωσιάζω» σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας, μεταμορφώνει τη Λεωφόρο Μακαρίου από τις 6 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2014, σε μια μικρή Χριστουγεννιάτικη πόλη, με ξύλινα σπιτάκια, χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και πολλές δραστηριότητες.

Τα εγκαίνια της Λεωφόρου Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 5μμ, ενώ το εορταστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τις 4μμ και θα περιλαμβάνει χορωδίες, παρέλαση φιλαρμονικής, χορευτικό και μια ιδιαίτερη άφιξη Άγιου Βασίλη!
 
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου από τον Προμαχώνα Ντ’ Αβίλα (Δημαρχείο Λευκωσίας) θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και της πόλης με μουσικό πρόγραμμα από τη Μικτή Χορωδία Δημοτικών Σχολείων και τη φιλαρμονική.

Εκδηλώσεις στην οδό Στασικράτους 13 – 15 Δεκεμβρίου, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη 16 – 22 Δεκεμβρίου , στο Πολυεργαστηριακό της Χρυσαλινιώτισσας στις 16 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Φανερωμένης από τις 20 μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου ενώ έχει ήδη λειτουργήσει η γνωστή σε όλους «Παραμυθούπολη» η οποία θα λειτουργεί μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου.

Στη διάσκεψη παρέστησαν η Πρόεδρος του Λευκωσιάζω Λεώνη Ορφανίδου που αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Λεωφόρου Χριστουγέννων και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας Κύπρος Μιχαηλίδης που διαβεβαίωσε ότι σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να λυθούν όλα τα πιθανά προβλήματα στην κυκλοφορία ενόψει των γιορτών, ιδιαίτερα στο κέντρο της Λευκωσίας.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας δήλωσε ότι: «Θέλω από την αρχή να απολογηθούμε για την όποια ταλαιπωρία θα υποστούν κάποιοι δημότες μας αλλά την ίδια ώρα σας ζητούμε την στήριξή σας στις προσπάθειες που καταβάλλουμε μαζί με τους ιδιοκτήτες και καταστηματάρχες του κέντρου να το στηρίξουμε».

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας καταλήγοντας πρόσθεσε: «Ο Δήμος, συναισθανόμενος τις ανάγκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, ετοιμάζει και παραδίδει 540

Πακέτα Αγάπης σε συνανθρώπους μας, για την προμήθεια ειδικά αυτές τις μέρες, διάφορων χρειωδών, επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να στηρίξει τις οικονομικά ευπαθείς και δυσπραγούσες οικογένειες εντός των δημοτικών του ορίων.

Χριστούγεννα 2013 λοιπόν. Όσο γεμάτο αγωνία, αβεβαιότητα και ανασφάλεια είναι το σήμερα πάντοτε υπάρχει το αύριο που υπόσχεται καλύτερες μέρες. Υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό το έχουμε ξανακάνει! Ξέρουμε να αντλούμε δύναμη από τις οικογένειες μας, τα παιδιά μας, από τους φίλους μας, τους συγγενείς μας.

Ας σταθούμε δίπλα σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη, ας αντλήσουμε δύναμη από το μήνυμα ελπίδας της γέννησης του Χριστού μας. Θέλω να ευχηθώ οι γιορτές αυτές να φέρουν σε κάθε μια και κάθε έναν από εμάς, υγεία και ευτυχία και να αποτελέσει αφετηρία για μεγαλύτερη αλληλεγγύη και περισσότερη ανθρωπιά. Εύχομαι σε όλους σας να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται τις φετινές γιορτές και σας καλώ όλους να γιορτάσουμε μαζί και να στηρίξουμε τη Λευκωσία!».

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων περιλαμβάνει βεβαίως και άλλες εκδηλώσεις, οι οποίες είναι όλες διαθέσιμες στο Πρόγραμμα του Δεκεμβρίου «Πολιτιστικές Εκδηλώσεις» αλλά και στην ιστοσελίδα μας www.nicosia.org.cy.

Από το Δήμο Λευκωσίας


Δημοσιογραφική διάσκεψη Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη
Οι φετινές γιορτές, βρίσκουν την ίδια την πόλη αλλά και τους δημότες της σε μία διαφορετική και δύσκολη περίοδο, μια περίοδο κατά την οποία η χειρότερη οικονομική κρίση που έπληξε ποτέ αυτή τη χώρα, γίνεται όλο και πιο εμφανής, όλο και πιο δυσβάσταχτη. Αυτή ειδικά τη χρονιά είναι που η ανάγκη όλων για ψυχική ανάταση και απαλλαγή από τα βάρη της καθημερινότητας και τις οικονομικές δυσκολίες κάνουν το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης ακόμη πιο αναγκαίο.

Αυτόν λοιπόν τον χρόνο έχουμε θέσει έναν και μοναδικό στόχο. Μέσα από την πολιτιστική δημιουργία και την καλλιτεχνική έκφραση, να βοηθήσουμε όχι μόνο την πόλη μας να αποσείσει τα προβλήματα που οι συνθήκες έχουν επιφέρει αλλά κυρίως να προσφέρουμε στους δημότες μας επιλογές για να ζήσουν όλοι ανεξαιρέτως όμορφα και γιορτινά Χριστούγεννα.

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε διοργανώσει και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και για τη φετινή χρονιά ποικίλες εκδηλώσεις, σε όλη την πόλη, που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους και οι οποίες φιλοδοξούμε ότι θα χαρίσουν σε όλους την ευκαιρία, έστω για αυτή την εορταστική περίοδο, να αφεθούν στην μαγεία των γιορτών και να απολαύσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους όμορφες στιγμές στην πόλη τους.

Μια ιδιαίτερη διοργάνωση έρχεται φέτος να δώσει νέο ύφος και χρώμα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Μακαρίου. Η «Λεωφόρος Χριστουγέννων», μία πρωτοβουλία του δικτύου εθελοντών «Λευκωσιάζω» σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας, μεταμορφώνει τη Λεωφόρο Μακαρίου από τις 6 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2014, σε μια μικρή Χριστουγεννιάτικη πόλη, με ξύλινα σπιτάκια, χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και κυρίως πολλές δραστηριότητες, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για αναζωογόνηση της Λεωφόρου Μακαρίου και των γειτονικών οδών και τόνωσης της επισκεψιμότητας αλλά και αγοραστικής κίνησης σε αυτές.

Μετά και την επιτυχία του φεστιβάλ POP-UP, τα πλείστα καταστήματα του οποίου συνεχίζουν κατ’ αυτή την περίοδο τη λειτουργία τους, η εν λόγω διοργάνωση στοχεύει στη σύσταση ενός πυρήνα και πόλου έλξης του κόσμου κατά τις εορτές στο κέντρο της πόλης και περιδιάβασής του σε αυτό. Δημιουργώντας ένα σημείο αναφοράς στο κέντρο της πρωτεύουσας, που θα προσφέρει πολλές και διάφορες δραστηριότητες και ενδιαφέρον θέαμα, αισιοδοξούμε πως ο κόσμος θα έχει ακόμη  μια ουσιαστική και ελκυστική επιλογή για τη βόλτα, τα ψώνια και τη διασκέδασή του.

Η διοργάνωση αυτή λαμβάνει και ένα δεύτερο πολύ σημαντικό χαρακτήρα, εφόσον όλα τα καθαρά της έσοδα πρόκειται να διατεθούν για τη στήριξη άπορων παιδιών του Δήμου Λευκωσίας.

Θέλω από την αρχή να απολογηθούμε για την όποια ταλαιπωρία θα υποστούν κάποιοι δημότες μας αλλά την ίδια ώρα σας ζητούμε την στήριξή σας στις προσπάθειες που καταβάλλουμε μαζί με τους ιδιοκτήτες και καταστηματάρχες του κέντρου να το στηρίξουμε.

Τα εγκαίνια της Λεωφόρου Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 5μμ, ενώ το εορταστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τις 4μμ και θα περιλαμβάνει χορωδίες, παρέλαση φιλαρμονικής, χορευτικό και μια ιδιαίτερη άφιξη Άγιου Βασίλη!

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων περιλαμβάνει βεβαίως και άλλες εκδηλώσεις, οι οποίες είναι όλες διαθέσιμες στο Πρόγραμμα του Δεκεμβρίου «Πολιτιστικές Εκδηλώσεις» αλλά και στην ιστοσελίδα μας www.nicosia.org.cy. Επιτρέψτε μου να αναφερθώ επιγραμματικά σε ορισμένες από αυτές.

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, μαζευόμαστε όλοι στον Προμαχώνα Ντ’ Αβίλα (Δημαρχείο Λευκωσίας), για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, και απολαμβάνουμε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με  τη Μικτή Χορωδία Δημοτικών Σχολείων και με φιλαρμονική.

Στην Τάφρο Κωνστάνζα (περιοχή «ΟΧΙ») έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία της που θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, η γνωστή σε όλους «Παραμυθούπολη», με παγοδρόμιο, καρουσέλ, παιγνίδια και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά, Άη Βασίλη, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, ζωγραφική προσώπου, θεατράκια, χορευτικά, και άλλα.

Στην Οδό Στασικράτους την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου,  θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής και κοκτέιλ πάρτυ υπό τη συνοδεία τενόρου ενώ το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου,  η “Sparkling Stasikratous”, προσκαλεί όλους να την επισκεφθούν! Ένα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα με διαγωνισμό για το πιο μοδάτο gingerbread cookie, επίδειξη μόδας, μαρζορέτες, χορευτές ταγκό, belly dancers, χορευτές hip-hop, έρχονται να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στην οδό, ενώ την ίδια στιγμή οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν κόκτεϊλς και χριστουγεννιάτικα εδέσματα!

Στην Οδό Θεμιστοκλή Δέρβη από τη Δευτέρα 16 μέχρι Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
πραγματοποιείται έκθεση φωτογραφίας «URBAN ENVIRONMENT – A glimpse on the other side» αποτελούμενη από 25 φωτογραφίες εννέα Γάλλων και Κυπρίων φωτογράφων.

Στο Πολυεργαστηριακό Κέντρο Χρυσαλινιώτισσας, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται εκδήλωση με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κασσιανού και δεξίωση με χριστουγεννιάτικα εδέσματα. Τα εργαστήρια του Πολυεργαστηριακού Κέντρου θα είναι ανοικτά και οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να τα επισκεφθούν και αγοράσουν τις δημιουργίες των καλλιτεχνών.

Στην Πλατεία Φανερωμένης από τις 20 μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται και φέτος από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λευκωσίας το FANEROMENI XMAS FEST, με ένα  Street Party το βράδυ της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου, και Χριστουγεννιάτικη γιορτή/παζαράκι το Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, όπου παραδοσιακοί και μοντέρνοι τεχνίτες θα κατασκευάζουν τα έργα τους επί τόπου. Στο χώρο θα υπάρχει παραδοσιακός φούρνος και παραδοσιακά εδέσματα, μουσική και πολλά άλλα.

Επιπλέον διάφορες χορωδίες, από σχολεία, ωδεία, μουσικούς ομίλους, φιλαρμονικές, Δημοτική Χορωδία αλλά και η Φιλαρμονική – Χορωδία Νέων του Δήμου μας θα προσφέρουν  χριστουγεννιάτικες μελωδίες τόσο στη «Λεωφόρο Χριστουγέννων» στη Μακαρίου όσο και στην Πλατεία Ελευθερίας καθ΄ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. 

Παράλληλα ο Δήμος Λευκωσίας συνεργάζεται και φιλοξενεί στους πολιτιστικούς  του χώρους διάφορους φορείς παραγωγής πολιτισμού είτε είναι στην Πύλη Αμμοχώστου, είτε στο Θέατρο Παλλάς, το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο, κλπ.

Τέλος ο Δήμος, συναισθανόμενος τις ανάγκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, ετοιμάζει και παραδίδει 540 Πακέτα Αγάπης σε συνανθρώπους μας, για την προμήθεια ειδικά αυτές τις μέρες, διάφορων χρειωδών, επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να στηρίξει τις οικονομικά ευπαθείς και δυσπραγούσες οικογένειες εντός των δημοτικών του ορίων.

Χριστούγεννα 2013 λοιπόν. Όσο γεμάτο αγωνία, αβεβαιότητα και ανασφάλεια είναι το σήμερα πάντοτε υπάρχει πάντοτε υπάρχει το αύριο που υπόσχεται καλύτερες μέρες. Υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Αυτό το έχουμε ξανακάνει! Ξέρουμε να αντλούμε δύναμη από τις οικογένειες μας, τα παιδιά μας, από τους φίλους μας, τους συγγενείς μας.

Ας σταθούμε δίπλα σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη, ας αντλήσουμε δύναμη από το μήνυμα ελπίδας της γέννησης του Χριστού μας.

Θέλω να ευχηθώ οι γιορτές αυτές να φέρουν σε κάθε μια και κάθε έναν από μα, υγεία και ευτυχία και να αποτελέσει αφετηρία για μεγαλύτερη αλληλεγγύη και περισσότερη ανθρωπιά.

Εύχομαι σε όλους σας να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται τις φετινές γιορτές και σας καλώ όλους να γιορτάσουμε μαζί και να στηρίξουμε τη Λευκωσία!

Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης
Δήμαρχος Λευκωσίας



Χαιρετισμός της κας Λεώνης Ορφανίδου στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Λευκωσία

«Λεωφόρος Χριστουγέννων» από τις 6 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου
Το Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω» σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας μέσα σε τούτες τις ξεχωριστές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μέρες αγάπης, χαράς και προσφοράς, προγραμματίζουν μια ξεχωριστή εκδήλωση στην καρδιά της Λευκωσίας,  από τις 6 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου.

Η Λεωφόρος Μακαρίου αλλάζει πρόσωπο, ύφος και χρώμα και φορώντας τα γιορτινά της γίνεται Λεωφόρος Χριστουγέννων για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους σε πολλές, ποικίλες και ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Ο Δήμος Λευκωσίας και το «Λευκωσιάζω» συνεχίζοντας την προσπάθειά τους που άρχισε εδώ και καιρό για αναζωογόνηση του εμπορικού κέντρου, έχουν μετατρέψει τη Λεωφόρο σ’ ένα μεγάλο πεζόδρομο της χαράς, της μουσικής, της ομορφιάς και των χρωμάτων, σε πεζόδρομο που θα σμίξει αισθητικά με το πνεύμα των Χριστουγέννων.


Η «Λεωφόρο Χριστουγέννων», φιλοξενεί 23 μικρά ξύλινα σπιτάκια, μπόλικο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και εκδηλώσεις χαράς.

18 σπιτάκια έχουν στηθεί ήδη στο τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου από την συμβολή της με την Ευαγόρου μέχρι και αυτή της οδού Μνασιάδου.

Άλλα 5 σπιτάκια έχουν τοποθετηθεί σε ιδιωτικά πεζοδρόμια κατά μήκος της υπόλοιπης Λεωφόρου μέχρι τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα. Τα σπιτάκια στελεχώνονται και προσφέρουν ζεστά ροφήματα (ζεστό κρασί, τσάι, ζεστή σοκολάτα, ζεστούς καφέδες κλπ), χριστουγεννιάτικα εδέσματα και γλυκά (κρέπες, donuts, μπουγάτσες, σούπες, μπισκοτάκια και χριστουγεννιάτικα cupcakes κλπ), χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιγνίδια και κατασκευές καθώς και πολλές δραστηριότητες για παιδιά.

Από τα σπιτάκια δε θα μπορούσε βεβαίως να λείπει και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά. Από τα τρία μεγάλα σπιτάκια, τα οποία έχουν αναλάβει τρεις από τους μεγάλους χορηγούς (Alpha Mega, MTN, McDonald’s, Leroy Merlin) θα προσφέρουν καθημερινά πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τους μικρούς μας φίλους.

Στο σπιτάκι της ΜΤΝ θα φιλοξενείται το Βαγόνι Αγάπης.

Η εταιρεία McDonald’s θα έχει το Ronald McDonald House Charities.

Η Leroy Merlin και η Coca Cola θα πωλούν προϊόντα τους και όλες οι εισπράξεις τους θα δοθούν σε άπορα παιδιά που κατοικούν στο Δήμο Λευκωσίας.

Το σπιτάκι του Δήμου Λευκωσίας θα φιλοξενήσει μεταξύ άλλων και πέντε πρεσβείες: τη Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία, την πρεσβεία Βουλγαρίας, της Ισπανίας, της Σουηδίας, και της Βενεζουέλας, οι οποίες θα παρουσιάσουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα και θα προσφέρουν προϊόντα από τις χώρες τους.

Από τη διοργάνωση δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις, οι οποίες θα εκπροσωπούνται εκ περιτροπής σε ένα από τα σπιτάκια.

Στη «Λεωφόρο Χριστουγέννων» στήθηκε ήδη ένα μικρό λούνα παρκ και πολλά δέντρα για πώληση, έλατα, πεύκα, κυπαρίσσια.

Χορωδίες, μπαλονοκατασκευές, παιχνίδια, παραστάσεις Καραγκιόζη και πολλές άλλες εκπλήξεις μέσα από ένα πρόγραμμα ενός μήνα έρχονται να γεμίσουν και να τονώσουν τη Λεωφόρο, προσκαλώντας όλο τον κόσμο να επισκεφθεί την μικρή αυτή πόλη και να βιώσει όμορφες, Χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων θα κυκλοφορήσει σε έντυπη μορφή και θα δημοσιεύεται επίσης στη σελίδα του Λευκωσιάζω  και στο facebook, www.facebook.com/Lefkosiazo και στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας www.nicosia.org.cy.

Η Λεωφόρος Χριστουγέννων είναι μέρος των εκδηλώσεων που προγραμματίζει ο Δήμος για τα Χριστούγεννα θέλοντας να δώσει αισιοδοξία και χαρά στους δημότες του.

Η διοργάνωση έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για να στηρίξουμε άπορα παιδιά των σχολείων του Δήμου μας, στηρίζοντας έτσι οικογένειες που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Το κόστος κατασκευής των σπιτιών έχει καλυφθεί από τους μεγάλους χορηγούς και μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης αυτά θα παραχωρηθούν στο Δήμο Λευκωσίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν, στους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης: τις Υπεραγορές Alpha Mega, τους McDonald’s, τη MTN, τη Leroy Merlin και τη Coca Cola. Ευχαριστώ επίσης όλους όσοι συμμετείχαν στην ετοιμασία και τη διοργάνωση της «Λεωφόρου Χριστουγέννων».

Ευχαριστώ ακόμη την Αστυνομία Κύπρου για την πολλαπλή βοήθειά της.
Ευχαριστώ τον Όμιλο Εταιριών «Χαράλαμπος Πηλακούτας» για την οικονομική του στήριξη.
Ευχαριστώ την Εθελοντική Ομάδα διάσωσης Κύπρου, την Εταιρεία Άλκης Χατζηκυριάκου Μπισκότα Φρου-Φρου, την Εταιρεία Οπτικοακουστικών AVS και το Λαϊκό Κόσμος Trading ltd που θα προσφέρει ποτά κατά την ημέρα της έναρξης.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 4:00 όπου ξεκινά το γιορταστικό πρόγραμμα των εγκαινίων και το άναμμα των φώτων της Λεωφόρου Χριστουγέννων.

Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε και να στηρίξουμε το κέντρο!

Λεώνη Ορφανίδου
Δημοτική Σύμβουλος
Πρόεδρος «Λευκωσιάζω»