Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Πολυεργαστηρικό Κέντρο και στους δρόμους της Χρυσαλινιώτισσας, στην

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Πολυεργαστηρικό Κέντρο και στους δρόμους της Χρυσαλινιώτισσας, στην
Τρι, 10 Δεκ. 2013 09:30
Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 16:30 στο Πολυεργαστηριακό Κέντρο, στην οδό Δημώνακτος 2 στη Χρυσαλινιώτισσα θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη συμμετοχή της χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κασσιανού και καλούνται όσοι δημότες επιθυμούν να παραστούν.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει χαιρετισμό του Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίου Γιωρκάτζη, χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κασσιανού και δεξίωση με σούπα και άλλα κεραστικά. Τα εργαστήρια του Πολυεργαστηριακού Κέντρου θα είναι ανοικτά και οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να τα επισκεφθούν και αγοράσουν τις δημιουργίες των καλλιτεχνών - βιοτεχνών.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λευκωσίας, μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου, η χορωδία του σχολείου και όσοι το επιθυμούν θα επισκεφθούν κατοικίες της περιοχής, θα τραγουδήσουν τα κάλαντα, θα μοιράσουν δώρα και θα ανταλλάξουν ευχές με τους κατοίκους της περιοχής.