Οι γυναίκες της Κύπρου στηρίζουν Φιλανθρωπικά ιδρύματα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Οι γυναίκες της Κύπρου στηρίζουν Φιλανθρωπικά ιδρύματα
Τετ, 11 Δεκ. 2013 14:00
Στο πλευρό του Πολυδύναμου Κέντρου του Δήμου Λευκωσίας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Αγκαλιάζω» θα βρεθούν ενόψει των Χριστουγέννων οι γυναικείες και συνδικαλιστικές οργανώσεις της Κύπρου οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις και τη δράση τους υπό τον τίτλο «Οι γυναίκες ενωμένες στην πρώτη γραμμή».

Με στόχο την ενίσχυση των δύο φορέων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου από τις 3 -7 μ.μ στο άνοιγμα της οδού Λήδρας στη Λευκωσία ειδική εκδήλωση για συλλογή τροφίμων και πώληση διαφόρων προϊόντων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η χορωδία «Φωνή της Κερύνειας» θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Απευθύνοντας θερμή παράκληση για συμμετοχή και προσφορά οι συμμετέχουσες γυναικείες οργανώσεις εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι ο Κύπριος πολίτης θα συνεισφέρει απλόχερα κάνοντας με τον τρόπο αυτό πραγματικότητα το στόχο  να μην μείνει ούτε ένας συνάνθρωπος μας χωρίς τροφή κατά τις γιορτινές τούτες μέρες.

Στις δύσκολες συνθήκες τις οποίες διέρχεται ο τόπος μας, αναφέρεται σε μήνυμα, η κοινωνική αλληλεγγύη, η ευαισθησία και το αίσθημα ευθύνης ανυψώνουν το πολιτιστικό και το ανθρώπινο επίπεδο του λαού μας δημιουργώντας το υπόβαθρο για αντιμετώπιση των προβλημάτων και ξεπέρασμα της κρίσης.