Ολοκληρώθηκαν οι Δημοτικές Συνελεύσεις του Δήμου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Ολοκληρώθηκαν οι Δημοτικές Συνελεύσεις του Δήμου Λευκωσίας
Πεμ, 20 Μαρ. 2014 15:45
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και το Δημοτικό Συμβούλιο ολοκλήρωσαν τις συναντήσεις με τους δημότες με την συμπλήρωση 8 Δημοτικών Συνελεύσεων που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις ενορίες της Λευκωσίας δίνοντας βήμα διαλόγου στους πολίτες.
 
Σε αυτές ο Δήμαρχος Λευκωσίας παρουσίασε τον απολογισμό του έργου δύο χρόνων του Δημοτικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα ο απολογισμός περιλάμβανε τα οικονομικά του οργανισμού και τα μέτρα που λήφθηκαν για εξοικονόμηση πόρων, τα κοινωνικά προγράμματα που προωθούνται, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και εκείνα που μελετούνται αυτή τη στιγμή για την ανάπτυξη της πόλης και κατέληγε σε μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη. Έγινε ειδική αναφορά για την πρόοδο του εργοστασίου επεξεργασίας λημμάτων στη Μια Μηλιά.
 
Στη συνέχεια οι δημότες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις εισηγήσεις τους, να καταθέσουν τα αιτήματά τους και να πουν τις απόψεις τους τόσο στον Δήμαρχο όσο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Οι απόψεις, οι εισηγήσεις και τα αιτήματα των δημοτών έχουν καταγραφεί για μελέτη και στη συνέχεια θα ετοιμαστούν απαντήσεις και θα αποσταλούν στους δημότες.
 
Η διαδικασία της άμεσης επαφής που προωθεί ο Δήμος Λευκωσίας με τους δημότες του αξιολογείται ως πετυχημένη από κάθε άποψη. Η αναφορά των δημοτών με ευμενή σχόλια για τη διοργάνωση των Δημοτικών Συνελεύσεων καθώς και στο γεγονός όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι δημότες πως «τους δίνεται η δυνατότητα να μιλήσουν με το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους» είναι ίσως η πλέον χειροπιαστή απόδειξη.