Ευγενική Χορηγία στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας από το την κυρία Ιωάννα Γκιούρωφ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Ευγενική Χορηγία στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας από το την κυρία Ιωάννα Γκιούρωφ
Παρ, 19 Δεκ. 2014 12:15
Η κυρία Ιωάννα Γκιούρωφ παρέδωσε την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, στην παρουσία του Δημάρχου Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη, ποσό ύψους €800, το οποίο θα διατεθεί σε οικογένειες  παιδιών των προγραμμάτων του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες .

Τα χρήματα από τα οποία θα επωφεληθούν 5 οικογένειες με συνολικά 7 παιδιά, συγκεντρώθηκαν από διάφορες δραστηριότητες του εργαστηρίου «Ζωγραφικής και Δημιουργίας Ιωάννα» που λειτουργεί η κυρία Γκιούρωφ στον Άγιο Ανδρέα.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά την κυρία Γκιούρωφ για την πολύ ευγενική χορηγία και τη συγχάρηκε ιδιαίτερα για το έργο που επιτελεί.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας κυρία Μέλια Αβραάμ, δύο από τους γονείς που παρέλαβαν μέρος της χορηγίας καθώς και λειτουργοί του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας