Νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας στην υπηρεσία των δημοτών του

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας στην υπηρεσία των δημοτών του
Τρι, 30 Δεκ. 2014 14:00
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία η νέα ιστοσελίδα του Δήμου στη διεύθυνση www.nicosia.org.cy και είναι διαθέσιμη σε τρεις γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά και Ρώσικα.

Σε αυτή μπορεί τόσο ο δημότης της Λευκωσίας όσο και ο επισκέπτης της πρωτεύουσας να έχει χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη.  Συγκεκριμένα, ο κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον Δήμο Λευκωσίας. Έχει τη δυνατότητα ακόμη, να επιλέξει τον τομέα που τον ενδιαφέρει, να δει τις ανακοινώσεις και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πρωτεύουσα, να ενημερωθεί για την προκήρυξη προσφορών και να πληροφορηθεί για την πρόοδο των έργων που υλοποιούνται, κλπ. Μπορεί να δει την υφιστάμενη δομή και τις αρμοδιότητες των Επιτροπών του Δημοτικού Συμβουλίου και να λάβει στοιχεία επικοινωνίας με τους  Δημοτικούς Συμβούλους.

Δίνονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για τις συναλλαγές του κοινού με το Δήμο Λευκωσίας, για τις υπηρεσίες του και τις αρμοδιότητες της καθεμιάς.

Ο Δήμος Λευκωσίας καινοτομεί δίνοντας τη δυνατότητα στους δημότες να επικοινωνούν άμεσα μαζί του, να καταθέτουν απόψεις και ιδέες για νέα έργα, να υποβάλλουν αιτήματά που τους απασχολούν με στόχο την επίλυση τους, είτε απλά για να ρωτήσουν για κάτι που τους ενδιαφέρει.

Με στόχο την αμεσότερη πληροφόρηση, το κοινό μπορεί να εγγραφεί μέσω της ιστοσελίδας ώστε να λαμβάνει το Ενημερωτικό Δελτίο με όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις καθώς και άλλες χρήσιμες ανακοινώσεις του Δήμου.

Και στις τρεις γλώσσες δίνονται πληροφορίες για τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα, τα μουσεία, τα θέατρα, τις πινακοθήκες, τα κέντρα τεχνών, τα ξενοδοχεία και άλλες πολύτιμα στοιχεία που θα ήθελε ο επισκέπτης να γνωρίζει.

Τέλος, ο Δήμος Λευκωσίας θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία Dot.Cy για τη δημιουργία της νέας πολυδιάστατης ιστοσελίδας καθώς και για τη γενικότερη παροχή βοήθειας και στήριξης.

Ιστοσελίδα:  www.nicosia.org.cy 
Facebook: www.facebook.com/NicosiaMunicipality
Twitter:  twitter.com/NicosiaMunicipa
YouTube:  www.youtube.com/NicosiaMunicipality