Ο Άη Βασίλης, επισκέφτηκε τα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Ο Άη Βασίλης, επισκέφτηκε τα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
Τρι, 30 Δεκ. 2014 14:15
Τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014 ο Άη Βασίλης επισκέφτηκε τα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και μοίρασε δώρα και ιδιαίτερη χαρά στα παιδιά των προγραμμάτων «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας-Ουράνιο Τόξο» και «Ουράνιο Τόξο ΙΙ». Τον Άη Βασίλη στήριξε στο έργο του η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΔΚΛ, κυρία Κάτια Απέγητου, καθώς και οι λειτουργοί και το προσωπικό των προγραμμάτων.

Αργότερα την ίδια μέρα, τα παιδιά του Πολυδύναμου ΔΚΛ δέχθηκαν επίσκεψη των παιδιών και λειτουργών της  Παιδικής Λέσχης ΣΚΕ Καϊμακλίου. Τα παιδιά απόλαυσαν μαζί σοκολάτα και ακολούθως, σύμφωνα με τη δική τους επιλογή, μια ομάδα διασκέδασε με «Ζούμπα Kids» και μια άλλη ξεκουράστηκε με παιδική ταινία.

Πρόθεση είναι, όπως τέτοιες επισκέψεις και δραστηριότητες συνεχισθούν και στο μέλλον, στα πλαίσια της συνεργασίας που το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας αναπτύσσει διαχρονικά με φορείς και οργανώσεις στο Δήμο Λευκωσίας.  

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας