Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας προσφέρει «Γεύμα Αγάπης» στα μέλη του προγράμματος «Κέντρο Η

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας προσφέρει «Γεύμα Αγάπης» στα μέλη του προγράμματος «Κέντρο Η
Τετ, 31 Δεκ. 2014 11:20
O Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, η Αντιδήμαρχος Ελένη Λουκαίδου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρευρέθηκαν στο ετήσιο «Γεύμα Αγάπης» των μελών του προγράμματος «Κέντρο Ηλικιωμένων» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014.

Κατά την διάρκεια του γεύματος, μοιράστηκαν δώρα στα μέλη του «Κέντρου», ενώ τα μέλη του προγράμματος τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, διατηρώντας τους γιορτινούς ρυθμούς του Πολυδύναμου.

Ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε θερμά τον διευθυντή της εταιρείας Nicodea Co Ltd, για την χορήγηση του γεύματος. Ακόμη ευχαρίστησε το προσωπικό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολυδύναμου για το έργο που επιτελείται και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους Καλή Χρονιά και το νέο έτος να φέρει υγεία και ευημερία. Επιπλέον, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες που γίνονται από το Ίδρυμα, για προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών με στόχο την αξιοπρεπή διαβίωση και φροντίδα των ατόμων τρίτης ηλικίας.

Τα μέλη του προγράμματος εξέφρασαν την ικανοποίηση και την χαρά τους για την διοργάνωση του γεύματος.  

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας