Μεγάλη συμμετοχή στο παζαράκι - Κέντρο Χειροτεχνημάτων στη Δημοτική Αγορά Παλαιού Δημαρχείου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Μεγάλη συμμετοχή στο παζαράκι - Κέντρο Χειροτεχνημάτων στη Δημοτική Αγορά Παλαιού Δημαρχείου
Τετ, 21 Ιαν. 2015 14:50
Η παλιά Λευκωσία αποκτά νέες δυναμικές δραστηριότητες 

Το Παζαράκι - Κέντρο Χειροτεχνημάτων στη Δημοτική Αγορά Παλαιού Δημαρχείου Λευκωσίας έχει αρχίσει από τις αρχές Ιανουαρίου 2015 με καλλιτέχνες να συμμετέχουν στο νέο εγχείρημα με όρεξη, με πρωτότυπες κατασκευές, χειροτεχνήματα αλλά και συλλεκτικά αντικείμενα που όλοι μας ψάχνουμε. Το παζαράκι εντάσσεται στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης νέων χρήσεων στην περιοχή, θα λειτουργεί κάθε Σάββατο στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς του παλιού Δημαρχείου.

Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν χειροτεχνήματα και χρήσιμα αντικείμενα μέσα σε ένα μαγικό vintage κλίμα που δημιουργεί ο χώρος της Δημοτικής Αγοράς, να απολαύσουν ένα ήρεμο περίπατο στην γύρω περιοχή της παλιάς πόλης και να θαυμάζουν τη μοναδική αρχιτεκτονική της περιοχής που έχει αναζωογονηθεί.

Το ενδιαφέρον των καλλιτεχνών να εκθέσουν τα προϊόντα τους στο χώρο είναι πραγματικά έντονο και από την πρώτη κιόλας διοργάνωση παρουσιάστηκε μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως: χειροποίητα κοσμήματα, παλαιά βιβλία και αντικείμενα, συλλεκτικά αντικείμενα, έργα τέχνης, χειροποίητα καπέλα και τσάντες, κρύσταλλα και πολλά άλλα.

Υπενθυμίζουμε ότι το παζαράκι λειτουργεί κάθε Σάββατο από τις 8.00π.μ. μέχρι τις 4.00μ.μ. στη Δημοτική Αγορά του Παλαιού Δημαρχείου Λευκωσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Επιθεωρητή Αγορών, κ. Αντρέα Αταλιανή στο 22-797594 και 99-728235.