Πολυδύναμο: Ευγενική Χορηγία από το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής Δημ. Εκπαίδευσης του Παν/μιου Κύπρου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Πολυδύναμο: Ευγενική Χορηγία από το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής Δημ. Εκπαίδευσης του Παν/μιου Κύπρου
Τρι, 10 Φεβ. 2015 09:55
Oι φοιτητές του τμήματος «Επιστημών και Αγωγής Δημοτικής Εκπαίδευσης» του Παν/μίου Κύπρου παρέδωσαν στην Πρόεδρο του Δικτύου Εθελοντών «Λευκωσιάζω» και δημοτική σύμβουλο κα Λεώνη Ορφανίδου και στην Αντιπρόεδρο του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και δημοτική σύμβουλο κα Μέλια παρουσία των λειτουργών του Ιδρύματος την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 ευγενική χορηγία ύψους 741 ευρώ για τη στήριξη των προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από την ιδιαίτερα επιτυχημένη προσπάθεια των φοιτητών μέσα στο πλαίσιο δραστηριοτήτων που διοργάνωσαν στην Λεωφόρο Χριστουγέννων με τίτλο: «Δραστηριότητες με φυσικές επιστήμες για παιδιά» των οποίων τα έσοδα παραχωρήθηκαν στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Οι φοιτητές επισήμαναν την σημασία της προσφοράς και του εθελοντισμού. Επίσης, δήλωσαν την ικανοποίηση τους για την απόφαση τους να στηρίξουν το ίδρυμα «Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας» και των  ποιοτικών προγραμμάτων φροντίδας που προσφέρει σε παιδιά, ηλικιωμένους και άλλες ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Τόσο η κα Αβραάμ όσο και η κα Ορφανίδου ευχαρίστησαν θερμά τους καθηγητές και φοιτητές του τμήματος Επιστημών και Αγωγής Δημοτικής Εκπαίδευσης του Παν/μίου Κύπρου, τονίζοντας πως πρωτοβουλίες σαν και τη δική τους είναι ιδιαίτερα αξιόλογες. Επισήμανε την έννοια του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελής προσφοράς, αναφέροντας πως το γεγονός ότι οι νέοι μας διαθέτουν αυτά τα στοιχεία συμβάλλει στην διαμόρφωση μιας πλούσιας κουλτούρας. Με την ευγενή τους χορηγία ενισχύουν σημαντικά το δύσκολο έργο του Δήμου Λευκωσίας και για το λόγο αυτό στηρίζονται από το Δήμο, με κοινό στόχο την προσφορά προς τους Δημότες.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας