Ευγενική Χορηγία στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο από τον Κύπρο Γερμανικό Πολιτιστικό Σύνδεσμο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Ευγενική Χορηγία στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο από τον Κύπρο Γερμανικό Πολιτιστικό Σύνδεσμο
Πεμ, 12 Φεβ. 2015 10:55
Ο Κύπρο Γερμανικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος παρέδωσε στο Δήμαρχο Λευκωσίας κύριο Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη χορηγία ύψους 1250 ευρώ για τις ανάγκες των προγραμμάτων του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 στο Δημαρχείο Λευκωσίας.

Η χορηγία, η οποία παραχωρείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, προέρχεται από την ιδιαίτερα πετυχημένη χριστουγεννιάτικη αγορά του συνδέσμου, η οποία διοργανώθηκε στο Ινστιτούτο Γκαίτε τον περασμένο Δεκέμβριο. Στη διοργάνωση συνέβαλαν και προσωπικό/ συνεργάτες του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας φτιάχνοντας διάφορα εδέσματα.

Ο Δήμαρχος, στην παρουσία της Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολυδύναμου ΔΚ Λευκωσίας, κυρίας Μέλιας Αβραάμ,  ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Δρ. Ανδρέα Σπυριδάκη, τη γραμματέα Δρ. Έλενα Πογιατζή Ρίχτερ και τo μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπρο Γερμανικού Πολιτιστικού Συνδέσμου Δρ. Γιάννη Παπαδόπουλο για την ιδιαίτερα ευγενική χορηγία και ευχήθηκε κάθε καλό στην περαιτέρω πορεία του συνδέσμου.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας