Δωρεάν στάθμευση Υβριδικών και Ηλεκτρικών Οχημάτων στον Δήμο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Δωρεάν στάθμευση Υβριδικών και Ηλεκτρικών Οχημάτων στον Δήμο Λευκωσίας
Παρ, 20 Φεβ. 2015 10:30
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί τους ιδιοκτήτες υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων ότι μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προχωρεί σε έκδοση νέου τύπου καρτών δωρεάν στάθμευσης για υβριδικά/ηλεκτρικά οχήματα, για τους διαμένοντες, εργαζόμενους και εταιρείες που εδρεύουν εντός των δημοτικών ορίων Λευκωσίας.

Η παραχώρηση δωρεάν στάθμευσης θα έχει ισχύ μέχρι την 21η Ιανουαρίου 2016 στους Δημοτικούς Χώρους στάθμευσης (όχι στα παρκόμετρα και χώρο στάθμευσης της οδού Σόλωνος).

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες είναι απαραίτητο να προσκομίσουν στο Δήμο Λευκωσίας αντίγραφο τίτλου ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου όπου θα πιστοποιείται η ταχυδρομική διεύθυνση μαζί με αντίγραφο λογαριασμού κοινής ωφελείας (για κατοίκους) και αντίγραφο Πιστοποιητικού από τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις  (για εργαζόμενους), στο οποίο θα πιστοποιείται ότι η διεύθυνση εργασίας είναι εντός των δημοτικών ορίων Λευκωσίας. Για τις εταιρείες, οι αιτητές θα πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο λογαριασμού σκυβάλων ή φορολογίας επαγγελματικού υποστατικού από το Δημαρχείο Λευκωσίας. Σε αιτητές που δεν θα ακολουθήσουν την πιο πάνω διαδικασία ή δεν εμπίπτουν στις πιο πάνω κατηγορίες των δικαιούχων, δεν θα παραχωρείται δωρεάν στάθμευση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση καρτών δωρεάν στάθμευσης υβριδικών/ηλεκτρικών αυτοκινήτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Νίκο Νεοφύτου στο  τηλέφωνο 22797172.