Πολυδύναμο Λ/σίας και «Μήνυμα Βοήθειας» ανακοινώνουν την έναρξη μαθημάτων ECDL για άνεργους νέους

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Πολυδύναμο Λ/σίας και «Μήνυμα Βοήθειας» ανακοινώνουν την έναρξη μαθημάτων ECDL για άνεργους νέους
Παρ, 06 Μαρ. 2015 09:00
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στα πλαίσια του Ανοικτού Σχολείου και σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Μήνυμα Βοήθειας» ανακοινώνουν την έναρξη μαθημάτων ECDL για άνεργους νέους. Η πρώτη ομάδα αποτελείται από 10 άνεργους νέους οι οποίοι επιθυμούν επιμορφωθούν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες που θα αποκτήσουν μέσα από την εκπαίδευσης τους και την χρήση Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ), λαμβάνοντας σχετική πιστοποίηση κατόπιν εξέτασης. Το μάθημα ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου 2015 και πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη από τις 16:30-18:30 στο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Αντωνίου και θα ολοκληρωθούν στα μέσα Ιουνίου 2015, με εθελόντρια εκπαιδεύτρια από το «Μήνυμα Βοήθειας».

Ο νεοσύστατος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Μήνυμα Βοήθειας» ιδρύθηκε από μια ομάδα νέων για να θέσει παραδείγματα αισιοδοξίας ως απάντηση στην ανάγκη όλων για την βελτίωση της ποιότητας ζωής, την προώθηση της κοινωνικής συνοχής και την πρόοδο απέναντι στην κρίση, μέσα από μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκπαιδευτικά σεμινάρια, ενισχυτική διδασκαλία για μαθήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  και παροχή συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού.

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας με πλούσιο κοινωνικό έργο εντός των Δημοτικών ορίων Λευκωσίας,  αποδέχτηκε με χαρά την συνεργασία με το «Μήνυμα Βοήθειας», αφού η δράση απευθύνεται σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού του Δήμου Λευκωσίας. Στόχος είναι η επέκταση της συνεργασία και σε άλλους τομείς, αξιοποιώντας εθελοντές εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να μοιραστούν την γνώση τους  με άνεργους νέους.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας