Συναυλία στήριξης του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας από το Αστρινίδειο Ωδείο Κύπρου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Συναυλία στήριξης του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας από το Αστρινίδειο Ωδείο Κύπρου
Τρι, 10 Μαρ. 2015 12:20
Το Αστρινίδειο Ωδείο στα πλαίσια της φιλανθρωπικής του δράσης, διοργάνωσε τη Δευτέρα 3 Μαρτίου συναυλία με τίτλο «Με μια Αγκαλιά τραγούδια, με το φωνητικό του σύνολο και την Σοπράνο Πηνελόπη Καραολιά Προκοπίου και αφιέρωσε τη βραδιά, στα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας. 

Η συναυλία στέφθηκε με επιτυχία, ενώ από τις προαιρετικές συνεισφορές του κοινού συγκεντρώθηκε το ποσό των 1044 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί στα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας του Ιδρύματος του Δήμου Λευκωσίας.

Η πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής κα Λεώνη Ορφανίδου χαιρέτισε τη βραδιά, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, ενώ αρκετά από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δημοτικός Γραμματέας τίμησαν τη βραδιά με την παρουσία τους.

Πρωτοβουλίες σαν και αυτή του Αστρινίδειου Ωδείου είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τη διατήρηση και συνέχιση των ποιοτικών κοινωνικών παροχών του Πολυδύναμου.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας