Εκδρομή του «Κέντρου Ηλικιωμένων» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας στον Αγρό

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Εκδρομή του «Κέντρου Ηλικιωμένων» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας στον Αγρό
Τρι, 10 Μαρ. 2015 12:25
Τα μέλη του «Κέντρου Ηλικιωμένων», του Πολυδύναμου Λευκωσίας μετέβηκαν το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 στο χωρίο Αγρός για διήμερη εκδρομή.

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του «Κέντρου» με στόχο την ψυχαγωγία των μελών και την περιήγηση τους στο χωριό.

Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο το οποίο περιελάβανε ανάμεσα σε άλλα, ξενάγηση με το τρενάκι του χωριού, όπου είδαν και γνωρίσαν από κοντά τόσο τα προϊόντα που παράγονται, όσο και τα αξιοθέατα του Αγρού.

Πρώτος σταθμός ήταν τα γνωστά γλυκά του κουταλιού.  Τα μέλη γεύτηκαν τα γλυκά και ενημερώθηκαν για τις ιδιότητες τους. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το εργοστάσιο παραγωγής ροδοστάγματος, καλλυντικών και τριαντάφυλλου. Ενημερώθηκαν από την ιδιοκτήτρια του εργοστασίου, για τον παλαιό αλλά και το νέο τρόπο συλλογής και επεξεργασίας του τριαντάφυλλου. Τέλος επισκέφτηκαν τη γνωστή «Βρύση του Κάουρα» και φυσικά την «Εκκλησία της Παναγίας του Αγρού».

Την εκδρομή τίμησαν με την παρουσία τους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως η κυρία Κάτια Απέγητου και ο κύριος Νίκος Μαλέκκος, καθώς επίσης και το προσωπικό του προγράμματος.
Τα μέλη του προγράμματος έδειξαν μεγάλη ικανοποίηση και ενθουσιασμό για την εκδρομή που διοργανώθηκε και εξέφρασαν την επιθυμία όπως επαναληφθεί.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας