Ευγενική Χορηγία στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λ/σίας από την Επαρχιακή Εφορεία Προσκόπων Λ/σίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Ευγενική Χορηγία στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λ/σίας από την Επαρχιακή Εφορεία Προσκόπων Λ/σίας
Τρι, 17 Μαρ. 2015 11:35
Η Επαρχιακή Εφορεία Προσκόπων Λευκωσίας στο πλαίσιο της δράσης κοινωνικής προσφοράς «ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ I» πρόσφερε στην πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας και μέλος του Δ.Σ. του Πολυδύναμου, κυρία Σούλα Κολλακίδου και στην Υπεύθυνη του Ιδρύματος κυρία Ρούλα Γεωργοπούλου, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 μεγάλη ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες των προγραμμάτων του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από τους ανιχνευτές όλων των προσκοπικών συστημάτων Λευκωσίας (έφηβοι ηλικίας 15-18 ετών) με τη στήριξη των υπεραγορών, Λαϊκή Αγορά Κυριάκος Παπαγιάννη, Alphamega, Carrefοur, Lidl και του κόσμου που προσέφερε απλόχερα τα προϊόντα για τη στήριξη της προσπάθειας των προσκόπων.

Η κυρία Κολλακίδου ευχαρίστησε θερμά την Επαρχιακή Εφορία Προσκόπων και τους εφήβους για την προσπάθεια, από την οποία συγκεντρώθηκε σημαντικό απόθεμα τροφίμων και διαβεβαίωσε ότι τα τρόφιμα θα διατεθούν για τη σίτιση των ατόμων τρίτης ηλικίας και παιδιών που φιλοξενούνται καθημερινά στο Πολυδύναμο. Επίσης, θα στηριχθούν άπορα άτομα και οικογένειες.

Πρωτοβουλίες σαν και τη δική τους είναι ιδιαίτερα αξιόλογες πρόσθεσε. Επισήμανε την έννοια του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς, αναφέροντας πως το γεγονός ότι οι νέοι μας διαθέτουν αυτά τα στοιχεία συμβάλλει στην διαμόρφωση μιας πλούσιας κουλτούρας. Με την ευγενή τους χορηγία ενισχύουν σημαντικά το δύσκολο έργο του Πολυδύναμου του Δήμου Λευκωσίας.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας