Ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντης στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντης στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.
Πεμ, 02 Απρ. 2015 14:00
Ο Διευθυντής του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντης, κύριος Χαράλαμπος Μπακιρτζής, παρέδωσε την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 στο Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, στην παρουσία της Αντιπροέδρου του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας κυρίας Μέλιας Αβραάμ καθώς και λειτουργών, επιταγή ύψους 20.000 ευρώ, για τη στήριξη των παιδικών λεσχών του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Το ίδρυμα Λεβέντη, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει σημαντικά τα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας,  προσφέροντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε πολλές ευάλωτες οικογένειες, να λάβουν τις ποιοτικές υπηρεσίες των προγραμμάτων φύλαξης και ποιοτικής απασχόλησης, τα οποία το Πολυδύναμο λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Το 2014 φιλοξενήθηκαν στο «Κέντρο» συνολικά 150 περίπου παιδιά προερχόμενα από όλες τις εθνικότητες, με προτεραιότητα στις μονογονεικές, πολύτεκνες οικογένειες, χαμηλών και μέσων κοινωνικοοικονομικών στρωμάτων. 

Τόσο ο δήμαρχος, όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν θερμά τον κύριο Μπακιρτζή για τη γενναιόδωρη χορηγία και τη διαχρονική στήριξη από το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας