Το Πολυδύναμο διεξήγαγε εργαστήριο με θέμα «Διαχείριση του θυμού στον εργασιακό χώρο»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Το Πολυδύναμο διεξήγαγε εργαστήριο με θέμα «Διαχείριση του θυμού στον εργασιακό χώρο»
Τετ, 08 Απρ. 2015 09:45
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στα πλαίσια επιμόρφωσης του προσωπικού του διεξήγαγε εργαστήριο με θέμα «Διαχείριση του θυμού στον εργασιακό χώρο». 

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στα πλαίσια επιμόρφωσης του προσωπικού του, διοργάνωσε βιωματικό εργαστήριο με θέμα «Διαχείριση του θυμού στον εργασιακό χώρο». Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε εθελοντικά από την Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπέυτρια κυρία Κωνσταντίνα Χρίστου στις 27 Μαρτίου και στις 3 Απριλίου 2015, 10:00-12:00, στις εγκαταστάσεις του Πολυδύναμου Κέντρου. Στο εργαστήριο έλαβαν μέρος 14 εργαζόμενοι και συνεργάτες του Πολυδύναμου Λευκωσίας (επιστημονικό, εργατικό, βοηθητικό προσωπικό και συνεργάτες).   

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολυδύναμο Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας ευχαριστούν θερμά την κυρία Κωνσταντίνα Χρίστου για την εθελοντική της προσφορά. Είναι πλέον αποδειγμένο πως τέτοιες συνεισφορές έχουν θετικά αποτελέσματα μεταξύ των σχέσεων του προσωπικού και συνεργατών του Πολυδύναμου Λευκωσίας επιφέροντας κατ΄επέκταση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού που το Πολυδύναμο  εξυπηρετεί.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας