Ασφαλτόστρωση δρόμων στη Λευκωσία (νέες ημερομηνίες εκτέλεσης έργων)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Ασφαλτόστρωση δρόμων στη Λευκωσία (νέες ημερομηνίες εκτέλεσης έργων)
Τετ, 15 Απρ. 2015 15:40
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι σε συνεργασία με το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας προχωρεί στην ασφαλτόστρωση δρόμων στη Λευκωσία. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την εταιρεία Cyfield -Nemesis Asphalt Co Ltd και αναμένεται να πραγματοποιηθούν από αύριο Πέμπτη 16 Απριλίου μέχρι και την Τρίτη 20 Απριλίου 2015. Η αλλαγή των ημερομηνιών έγινε λόγο τεχνικών δυσκολιών.

Συγκεκριμένα θα γίνουν εργασίες στους πιο κάτω δρόμους:

16 και 17 Απριλίου 2015: Οδός Βουφαβέντο - Καϊμακλί

20 Απριλίου 2015: Οδός Κωνσταντίνου Σαθά - Άγιοι Ομολογητές και Οδός Κολοκοτρώνη - Άγιος Ανδρέας

Οι εργασίες συμπεριλαμβάνουν την αφαίρεση της παλιάς ασφάλτου, την τοποθέτηση νέου ασφαλτικού οδοστρώματος και ταυτόχρονα την κατασκευή οριζόντιας σήμανσης πριν την παράδοση του δρόμου στο κοινό. Αυτές κρίθηκαν αναγκαίες ώστε να επιδιορθωθεί το οδόστρωμα που έχει υποστεί αρκετή φθορά.

Για το λόγο αυτό, παρακαλείται το κοινό όπως κάνει τις αναγκαίες διευθετήσεις και όπως μη σταθμεύει τα αυτοκίνητά του στους δρόμους, όπου θα γίνονται οι εργασίες. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας.