Παρουσίαση του έργου βελτίωσης και κατασκευής πεζοδρομίων στην περιοχή Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Παρουσίαση του έργου βελτίωσης και κατασκευής πεζοδρομίων στην περιοχή Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης
Τρι, 21 Απρ. 2015 11:55
Ο Δήμος Λευκωσίας προσκαλεί το κοινό και ιδιαίτερα τους ενδιαφερόμενους στην παρουσίαση του έργου βελτίωσης και κατασκευής πεζοδρομίων στην περιοχή Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 στις 6:00μ.μ. στο Πολυδύναμο Κέντρο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην οδό Πειραιώς 17 στην Παλλουριώτισσα.

Τα βελτιωτικά έργα και η κατασκευή πεζοδρομίων προγραμματίζονται να γίνουν στις οδούς Αγίας Ελένης, Βαβυλώνος, Διογένους, Θεσσαλίας (μέρος), Κίμωνος (μέρος), Κώστας Λοΐζου, Πειραιώς (μέρος), Ποσειδώνος, Τομπάζη (μέρος), Αισχύλου, Θεσπρωτίας και στις οδούς Ευβαίας, Ναυαρίνου και Ιθάκης στην περιοχή Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (Συμβόλαια 8 και 8 πλέον τρεις δρόμοι).

Οι εργασίες συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων, χάραξη, χωματουργικά, θεμέλιο, ασφαλτικό οδόστρωμα, ασφαλτική επάλειψη, οχετούς όμβριων υδάτων και την κατασκευή πεζοδρομίων με όμοιο τρόπο.

Στη συνάντηση θα παρουσιαστούν τα οφέλη που θα προσφέρει το έργο, καθώς και όλες οι λεπτομέρειες των κατασκευαστικών εργασιών.