Συμμετοχή Δήμου Λευκωσίας στην παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας ‘Let’s Do It Cyprus!’

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Συμμετοχή Δήμου Λευκωσίας στην παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας ‘Let’s Do It Cyprus!’
Τρι, 28 Απρ. 2015 11:40
Ο Δήμος Λευκωσίας συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην 3η Παγκύπρια εκστρατεία καθαρισμού Let’s Do It Cyprus! Φέτος η εν λόγω εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού, η οποία αποτελεί μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας ‘Let’s do it World!, πραγματοποιήθηκε στο νησί μας στις 26 Απριλίου 2015 μετά από πρωτοβουλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, με στόχο την εμπλοκή Δήμων και Κοινοτήτων στον καθαρισμό διαφόρων περιοχών και την απαλλαγή τους από άχρηστα αντικείμενα, καλλιεργώντας στο κοινό φιλοπεριβαλλοντική κουλτούρα. 

Το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Λευκωσίας για την ενίσχυση της καθαριότητας στην πόλη μας και την ενεργό συμβολή του στην όλη προσπάθεια, διοργάνωσε στα πλαίσια της εκστρατείας καθαρισμού Let’s Do It Cyprus!, Καθαρίζουμε την Κύπρο σε μια μέρα’, εθελοντική εκστρατεία καθαριότητας στην Παλιά Λευκωσία και συγκεκριμένα  στο ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο της πρωτεύουσας, η οποία είχε διεξαχθεί με επιτυχία. Στη συγκεκριμένη εκστρατεία είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν και άλλα οργανωμένα σύνολα ή άτομα για καθαρισμό της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης περιοχής της αρεσκείας τους.

Ενημερώνεστε ακόμη ότι ο Δήμος Λευκωσίας για την ομαλή διεξαγωγή της εκστρατείας, παρείχε όλα τα απαραίτητα μέσα στους συμμετέχοντες και δωρεάν μεταφορά των συλλεγόμενων ρευμάτων αποβλήτων τα οποία είχαν προκύψει από τα δημοτικά μας όρια σε μονάδες επεξεργασίας ή στο σκυβαλότοπο Κοτσιάτη.

Η συμμετοχή όλων μας σε δράσεις και πρωτοβουλίες που συνδέονται με την ενίσχυση και προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικές για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης μας και της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.