Δημοτικές Συνελεύσεις 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Δημοτικές Συνελεύσεις 2015
Πεμ, 30 Απρ. 2015 14:10
Πραγματοποιήθηκαν οι τρεις πρώτες Δημοτικές Συνελεύσεις που διοργανώνει ο Δήμος Λευκωσίας τη Δευτέρα 27 Απριλίου στον πυρήνα των Αγίων Ομολογητών, την Τρίτη 28 Απριλίου στο Καϊμακλί και την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 στην περιοχή Λυκαβητού - Αγίου Αντωνίου και Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους δημότες τον απολογισμό του Δήμου για το 2014 και τις δράσεις και τα έργα που έχουν προγραμματιστεί για το 2015.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου άκουσαν και συζήτησαν με τους δημότες τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις περιοχές τους αλλά και τις εισηγήσεις τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Ο Δήμος έχει δεσμευτεί και φέτος να απαντήσει στα ερωτήματα των δημοτών που έχουν κατατεθεί. Οι συνελεύσεις γίνονται σε μικρές περιοχές της Λευκωσίας με στόχο την όσο το δυνατό αμεσότερη επαφή με τους πολίτες.

Στις Δημοτικές Συνελεύσεις δίνεται η δυνατότητα στον κάθε δημότη να εκφράσει ελεύθερα τις σκέψεις, τις απόψεις, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του για τα θέματα που τον απασχολούν .

Τις επόμενες μέρες θα διοργανωθούν σε άλλες ενορίες της πόλης συναντήσεις των δημοτών με το Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η σύγκληση των συγκεντρώσεων αυτών έχει το χαρακτήρα της άμεσης συμμετοχής των δημοτών στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.