Φιλοξενία παιδιών προγραμμάτων Πολυδύναμου στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτου Κύπρου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Φιλοξενία παιδιών προγραμμάτων Πολυδύναμου στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτου Κύπρου
Δευ, 04 Μαϊ. 2015 13:15
Το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου ΑΞΙΚ, στα πλαίσια της πρακτικής εξάσκησης των φοιτητών του, παρέθεσε την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, υπό τη καθοδήγηση του εκπαιδευτή Πάμπου Κωνσταντίνου, γεύμα σε παιδιά των προγραμμάτων του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

60 παιδιά μαζί με τις συνοδούς τους είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών φαγητών και γλυκών σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό περιβάλλον. Τόσο οι φοιτητές, όσο και οι εκπαιδευτές υποδέχθηκαν και φιλοξένησαν τα παιδιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το γεύμα τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΔΚΛ, δημοτική σύμβουλος κυρία Μέλια Αβραάμ και οι διευθύντριες του ΑΞΙΚ και του ΠΔΚΛ κυρίες Εύη Σωτηρίου και Ρούλα Γεωργοπούλου. 

Η κυρία Αβραάμ καθώς και οι υπόλοιποι καλεσμένοι και τα παιδιά, ευχαρίστησαν θερμά τους συντελεστές της διοργάνωσης, η οποία αποτέλεσε δίχως αμφιβολία  μια εξαιρετική εμπειρία για όλους .

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας