Το Πανεπιστήμιο Frederick παραχωρεί πλήρη υποτροφία στο Πολυδύναμο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Το Πανεπιστήμιο Frederick παραχωρεί πλήρη υποτροφία στο Πολυδύναμο Λευκωσίας
Τρι, 05 Μαϊ. 2015 12:45
Το Πανεπιστήμιο Frederick, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, παραχωρεί στο νικητή του Σκακιστικού Πρωταθλήματος Λευκωσίας, που υλοποιείται από το ΠΔΚΛ σε συνεργασία με το Σκακιστικό Όμιλο Λευκωσίας, στην κατηγορία κάτω των 18, πλήρη υποτροφία για σπουδές σε πρόγραμμα της επιλογής του.

Πρόκειται για μια προσφορά με πολλαπλό κοινωνικό όφελος, αφού η διοργάνωση εντάσσεται στις προσπάθειες του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας για προώθηση ποιοτικών και δημιουργικών μορφών απασχόλησης για παιδιά και νέους και της οποίας τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς των κοινωνικών προγραμμάτων του ιδρύματος.

Το Σκακιστικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο οίκημα του ιδρύματος στη λεωφόρο Νικηφόρου Φωκά 40, 1016 Λευκωσία. Έντυπο συμμετοχής και σχετικές πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του Δήμου Λευκωσίας και του Σκακιστικού Ομίλου Λευκωσίας.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας