Δωρεάν εργαστήρια «Διαχείριση άγχους» για ΥΤΧ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Δωρεάν εργαστήρια «Διαχείριση άγχους» για ΥΤΧ
Παρ, 15 Μαϊ. 2015 09:00
Εργαστήρια Διαχείρισης Άγχους και Ξενάγησης στην Λευκωσίας για ΥΤΧ-«Προγράμματα Ένταξης Υπηκόων Τρίτων χωρών από Τοπικές Αρχές»

Κατόπιν της επιτυχημένης διεξαγωγής τους εργαστηρίου «Διαχείρισης άγχους» για ΥΤΧ που πραγματοποιήθηκε στις 19 Απριλίου 2015 στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών (ΥΤΧ) το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, ως εταίρος της Δράσης «Νέοι Δρόμοι για την ένταξη Υπηκόων Τρίτων Χωρών στην Τοπική Κοινωνία» με τελικό δικαιούχο το Δήμο Λευκωσίας, ανακοινώνει την επανάληψη του ιδίου εργαστηρίου για ΥΤΧ την ερχόμενη Κυριακή, 17 Μαΐου 2015, 11:00-14:00, στην Παλιά Αγορά Παλουριώτισσας, Αγ. Ανδρέου 7, 1040, Λευκωσία.  Το εργαστήριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και η εκπαιδεύτρια θα είναι η κυρία Κωνσταντίνα Χρίστου, Ψυχολόγος-Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια.

Στα πλαίσια της Δράσης θα ακολουθήσει «Ξενάγηση στην πόλη – Bus Tour», την Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015, 11:00-14:00, Πλατεία Σολωμού.

H Δράση «Προγράμματα Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών από Τοπικές Αρχές» υλοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το σύνολο των δήμων της επαρχίας Λευκωσίας. Τη δράση υλοποιούν ο Δήμος Λευκωσίας, ως Τελικός Δικαιούχος, με εταίρους τους Δήμους Στροβόλου, Αγίου Δομετίου, Λακατάμειας, Αγλαντζιάς, Ιδαλίου, Λατσιών, Έγκωμης, Γερίου, Τσερίου, καθώς και τα Πολυδύναμα Δημοτικά Κέντρα Λευκωσίας και Στροβόλου. Στο εταιρικό σχήμα συμμετέχον επίσης και οι Αναπτυξιακή Εταιρία Λευκωσίας (ΑΝΕΛ) η εταιρεία «NVK Advent Consulting» και οι σύμβουλοι επικοινωνίας «Opinion & Action».

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας