Το «Garden» στηρίζει το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Το «Garden» στηρίζει το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Τρι, 26 Μαϊ. 2015 12:25
Με ιδιαίτερη χαρά, το ανανεωμένο «Garden» διοργανώνει φιλανθρωπικό πάρτυ «UNDER THE STARS», την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, ώρα 20:00. Το «Garden» στηρίζει τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, αφιερώνοντας τα έσοδα της βραδιάς, στο ίδρυμα του Δήμου Λευκωσίας.

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας εδώ και χρόνια προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού εξυπηρετώντας παιδιά, ηλικιωμένους, μετανάστες, ανέργους, μονογονιούς πολύτεκνους. Στόχος της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι η οικονομική στήριξη της πιλοτικής δράσης που ανέλαβε να υλοποιήσει το Πολυδύναμο πριν ένα χρόνο, φροντίζοντας κατ΄ οίκον βρέφη και νήπια άπορων οικογενειών, εντελώς δωρεάν. Απώτερος στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία ίσων ευκαιριών σε μη προνομιούχα παιδιά αλλά και η προστασία τους από κινδύνους που εγκυμονούν οι άτυπες μορφές φροντίδας. Παράλληλα, την αποφόρτιση των γυναικών από την φροντίδα των παιδιών και την εύκαιρα ένταξης στην αγορά εργασίας.

Σας περιμένουμε όλους για να στηρίξουμε αυτή προσπάθεια και να απολαύσουμε μουσικές επιτυχίες από 80s και 90s από τον Dj, Dino G. Τιμή εισόδου 12€ με ένα ποτό και φαγητό. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας, Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη. Την εκδήλωση υποστηρίζουν o ραδιοφωνικός σταθμός  «Mix fm» και η εταιρία «Photos Photiades Distributors Ltd.»

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας