1οι Αγώνες Τροχοπεδηλισμού-Πολυδύναμο Λ/σιας και ΚΟΤ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / 1οι Αγώνες Τροχοπεδηλισμού-Πολυδύναμο Λ/σιας και ΚΟΤ
Πεμ, 28 Μαϊ. 2015 09:40
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τροχοπεδηλισμού και το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στα πλαίσια του προγράμματος «Ανοικτό Σχολείο» συνδιοργανώνουν τους 1ους Παγκύπριους Ανοικτούς Αγώνες Τροχοπεδηλισμού Παμπαίδων.

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στα πλαίσια του Ανοικτού Σχολείου και μαζί με τα Ανοικτά Σχολεία Δήμου Στροβόλου, Λατσιών και Λακατάμιας συνδιοργανώνουν με την Κυπριακή Ομοσπονδία Τροχοπεδηλισμού τους 1ους Παγκύπριους Ανοικτούς Αγώνες Τροχοπεδηλισμού Παμπαίδων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 6 Ιουνίου 2015 και ώρα 3 - 6μ.μ στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Λυκείου Αγίου Γεωργίου, που βρίσκεται στην οδό Γεώργιου Γρίβα Διγενή 53, Τ.Τ 2310, Λακατάμια, Λευκωσία. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν παιδιά ηλικιών 8-12 ετών, από όλη την Κύπρο. Στα πλαίσια των αγώνων είναι ευπρόσδεκτα παιδία, έφηβοι και ενήλικες  για να λάβουν μέρος σε επιδείξεις δεξιοτήτων. Όλοι οι συμμετέχοντες των αγωνισμάτων και των επιδείξεων θα λάβουν διπλώματα και μετάλλια συμμετοχής. Τα αγωνίσματα έχουν ως ακολούθως: Classic Slalom-Αμφίκυρτο, Slide-Πλευρική Ολίσθησης, Free Jump-Άλμα εις Ύψος, Short Track Speed-Ταχύτητα Κλασσικού Στίβου, Roller Cross-Αμφίκυρτος Στίβος Μετ' εμποδίων, Artistic-Καλλιτεχνικό, Skateboard  Slalom-Αμφίκυρτο Τροχοσανίδας. Το κόστος συμμετοχής στα αγωνίσματα είναι €10, ενώ για φιλάθλους η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης όλοι οι παρευρισκόμενοι  ανεξαρτήτου ηλικίας, θα μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν να πατινάρουν με την στήριξη των εκπαιδευτών και με εξοπλισμό που θα παραχωρηθεί από την Κυπριακή Ομοσπονδία Τροχοπεδηλισμού σε Roller Disco ρυθμούς (6 - 11μ.μ.) με μουσική,  φωτορυθμικά και καπνό. Η εκδήλωση θα παρουσιάζεται από τους σταθμούς Choice FM και Κλίκ FM.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.