Κλαδεύονται ευκάλυπτοι στον πεζόδρομο Πεδιαίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Κλαδεύονται ευκάλυπτοι στον πεζόδρομο Πεδιαίου
Πεμ, 28 Μαϊ. 2015 13:10
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 θα κλαδευτούν ευκάλυπτοι στον πεζόδρομο Πεδιαίου σε σημείο κοντά στη γέφυρα της οδού Γλάδστωνος.

Για την ασφάλεια των πεζών και ποδηλατών τμήμα του πεζόδρομου θα παραμείνει κλειστό από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα, από το σημείο κάτω από την γέφυρα της οδού Χίλωνος μέχρι το σημείο που ενώνεται με τον πεζόδρομο της οδού Γλάδστωνος.

Οι πεζοί και ποδηλάτες που κατευθύνονται από το παλιό νοσοκομείο προς τα νότια, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη διάβαση της οδού Χίλωνος, πίσω από το παλιό νοσοκομείο, ακολούθως την οδό Μιχαήλ Παρίδη, την οδό Γλάδστωνος και από τον πεζόδρομο πίσω από το σχολείο American Academy να εισέρχονται ξανά στον πεζόδρομο Πεδιαίου. Όσοι κατευθύνονται προς το παλιό νοσοκομείο, δηλαδή βόρεια να ακολουθούν τον πεζόδρομο πίσω από το σχολείο American Academy, την οδό Γλάδστωνος, μετά την οδό Μιχαήλ Παρίδη, τη διάβαση της Χίλωνος πίσω από το παλιό νοσοκομείο και να εισέρχονται ξανά στο πεζόδρομο Πεδιαίου.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής.

Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στον πεζόδρομο.