Ημέρα Ενέργειας - εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Ημέρα Ενέργειας - εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής
Πεμ, 28 Μαϊ. 2015 13:20
Ο Δήμος Λευκωσίας με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας (EUSEW) 2015 προγραμματίζει εκδήλωση στην Πλατεία Φανερωμένης και στον Περίβολο του Δημαρχείου Λευκωσίας το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 η ώρα 10:00-13:00.

Στόχος της «Τοπικής Ημέρας Ενέργειας» που θα διοργανωθεί στη Λευκωσία είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού σε θέματα ενέργειας και βιώσιμων τεχνολογιών. Παράλληλες εκδηλώσεις διοργανώνονται  σε πολλές πόλεις της Ευρώπης όλο τον Ιούνιο. 

Ο Δήμος Λευκωσίας στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής που στόχο έχει  την ενημέρωση και πληροφόρηση του κοινού επιθυμεί στην εκδήλωση να περιλάβει εταιρείες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην  εξοικονόμηση ενέργειας. Άλλες δραστηριότητες που θα περιλαμβάνει η συγκεκριμένη μέρα είναι παιχνίδια για παιδιά και παρουσίαση υβριδικών αυτοκίνητων κτλ.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε παρακαλείσθε όπως δηλώσετε συμμετοχή (επισυνάπτεται σχετικό έντυπο) στη διεύθυνση stella.christodoulou@nicosiamunicipality.org.cy μέχρι την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015.

Σημειώνεται πως για την κάλυψη του κόστους των περιπτέρων που θα στηθούν σε χώρο του Δήμου Λευκωσίας απαιτείται η καταβολή ποσού 100 ευρώ. Παρακαλώ όπως η επιταγή εκδοθεί στο Δήμο Λευκωσίας και κατατεθεί στο Δημοτικό Ταμείο μαζί με αντίγραφο του έντυπου συμμετοχής. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Χάρις Θεοχάρους στο 22797242 ή και charis.theocharous@nicosiamunicipality.org.cy

Σχετικές πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας (EUSEW) 2015 μπορείτε να βρείτε στον ιστοχώρο  http://www.eusew.eu/index.php