Το «Garden» στήριξε το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Το «Garden» στήριξε το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Δευ, 08 Ιουν. 2015 10:40
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 στον ανανεωμένο κήπο του «Garden» το φιλανθρωπικό πάρτι «UNDER THE STARS» για τη στήριξη παιδιών άπορων οικογενειών που φροντίζονται κατ΄ οίκον από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Το Garden αφιέρωσε τη βραδιά στο Πολυδύναμο, για το σπουδαία αυτή υπηρεσία, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Η βραδιά τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη, ενώ παρευρέθηκαν πολλά από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, o Δημοτικός Γραμματέας, καθώς και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες όπως η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού κα Λήδα Κουρσουμπά, ο Επίτροπος Εθελοντισμού κος Γιαννάκης Γιαννάκη, η ομάδα που προωθεί στην Κύπρο την εκστρατεία κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών 1 στα 5 καθώς και πολλοί άλλοι φίλοι, συνάδελφοι και υποστηρικτές του Πολυδύναμου.  

Για την υλοποίηση και προώθηση της διοργάνωσης συνέβαλαν σημαντικά ο ραδιοφωνικός σταθμός  «ΜΙΧ FM» ο Dj, Dino G, με μουσικές επιτυχίες από 80s και 90s και η εταιρία «Photos Photiades Distributors Ltd» τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο «Garden» όπου χάρισε μια ξεχωριστή βραδιά στους παρευρισκόμενου στον ειδυλλιακό κήπο του.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας