Ασφαλτόστρωση δρόμων στην περιοχή Ομορφίτας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Ασφαλτόστρωση δρόμων στην περιοχή Ομορφίτας
Παρ, 12 Ιουν. 2015 10:30
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι προχωρεί στην ασφαλτόστρωση δρόμων στην περιοχή Ομορφίτας. Οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 22 Ιουνίου 2015. Οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 6:00π.μ. μέχρι τις 7:00μ.μ.

Συγκεκριμένα θα γίνουν εργασίες στους πιο κάτω δρόμους: Κυρ. Μάτση, Κορυτσάς, Μιχαλάκη Καραολή, Αρχ. Μελετίου Κρονίδη, Πίνδου, Γρεβενών, Ηρώων Ομορφίτας, Γρίβα Διγενή, Σπάρτης.

Η ασφαλτόστρωση των δρόμων στην περιοχή της Ομορφίτας εντάσσεται σε ένα ευρύ πρόγραμμα επιδιορθώσεων οδών σε όλη τη Λευκωσία που θα πραγματοποιηθεί αυτή την περίοδο.

Οι εργασίες συμπεριλαμβάνουν την αφαίρεση της παλιάς ασφάλτου, την τοποθέτηση νέου ασφαλτικού οδοστρώματος και ταυτόχρονα την κατασκευή οριζόντιας σήμανσης πριν την παράδοση του δρόμου στο κοινό. Αυτές κρίθηκαν αναγκαίες ώστε να επιδιορθωθεί το οδόστρωμα που έχει υποστεί αρκετή φθορά.

Για το λόγο αυτό, παρακαλείται το κοινό όπως κάνει τις αναγκαίες διευθετήσεις και όπως μη σταθμεύει τα αυτοκίνητά του στους δρόμους, όπου θα γίνονται οι εργασίες. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας.