Τα μέλη του «Κέντρου Ηλικιωμένων Λευκωσίας» επισκέφθηκαν την κατεχόμενη Λευκωσία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Τα μέλη του «Κέντρου Ηλικιωμένων Λευκωσίας» επισκέφθηκαν την κατεχόμενη Λευκωσία
Τρι, 16 Ιουν. 2015 13:25
Τα μέλη του προγράμματος του «Κέντρου Ηλικιωμένων Λευκωσίας» επισκέφθηκαν την κατεχόμενη Λευκωσία την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 σε ανταπόδοση επίσκεψης ομάδας τουρκοκυπρίων ηλικιωμένων ατόμων στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.   

Το πρόγραμμα φιλοξενίας περιλάμβανε επίσκεψη και ξενάγηση στην κατεχόμενη παλιά Λευκωσία και στο ιδιωτικό Εθνογραφικό Μουσείο Κύπρου, το οποίο παρουσιάζει μέσα από παραδοσιακά εκθέματα, την ζωή των Κυπρίων τα παλαιά χρόνια. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τα μέλη του Κέντρου Ηλικιωμένων είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με αρκετούς Τουρκοκύπριους ηλικιωμένους.

Ακολούθησε γεύμα στο παλιό Παντοπωλείο της κατεχόμενης Λευκωσίας. Στο γεύμα παραβρέβηκαν ο κύριος Χαρματζί, η Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Ελένη Λουκαίδου, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας Μέλια Αβραάμ και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας