Ασφαλτόστρωση οδών στη Λευκωσία – Καϊμακλί και Παλλουριώτισσα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Ασφαλτόστρωση οδών στη Λευκωσία – Καϊμακλί και Παλλουριώτισσα
Πεμ, 18 Ιουν. 2015 15:30
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτικού οδοστρώματος σε δρόμους της Λευκωσίας στις ενορίες Καϊμακλίου και Παλλουριώτισσας. 

Συγκεκριμένα, στις 22 Ιουνίου 2015 αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες στις οδούς Μυκηνών, τμήμα της οδού Σταυροβουνίου, Γλάδστωνος, Αφροδίτης, Λοζάνης, Χανιών και τμήμα της οδού Λ. Αναστασιάδη, τμήματα της οδού Ν.Θ. Ιωάννου, Μακρυγιάννη, Σταδίου, Ζήνωνος, Μακαρίου Β’, τμήμα της οδού Μακαρίου Γ και Φαίδωνος στο Καϊμακλί .

Οι εργασίες θα αρχίζουν στις 7:00π.μ. μέχρι τις 6:00μ.μ. και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 29 Ιουνίου 2015.

Στη συνέχεια θα προχωρήσουν σε εργασίες ασφαλτόστρωσης στην ενορία Παλλουριώτισσας. Αυτές αναμένεται να αρχίσουν στις 29 Ιουνίου 2015 και να ολοκληρωθούν στις 3 Ιουλίου 2015.

Συγκεκριμένα, οι οδοί όπου θα διεξάγονται τα έργα είναι Σάββα Ροτσίδη, Νίκος Θεοφάνους, Αγίου Γεωργίου, Γεωργίου Ιωαννίδη, Ιάκωβου Πατάτσου, Αλέκου Κωνσταντίνου, Δημήτριου Χάματσου, και Αγνοουμένων. 

Οι εργασίες θα αρχίζουν στις 7:00π.μ. μέχρι τις 6:00μ.μ.

Για το λόγο αυτό, παρακαλείται το κοινό όπως κάνει τις αναγκαίες διευθετήσεις και όπως μη σταθμεύει τα αυτοκίνητά του στους δρόμους, όπου θα γίνονται οι εργασίες. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.