Ο Δήμος Λευκωσίας ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εξαγγελία έργων για τη Λευκωσία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Ο Δήμος Λευκωσίας ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εξαγγελία έργων για τη Λευκωσία
Παρ, 19 Ιουν. 2015 14:10
Ο Δήμος Λευκωσίας ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για τα έργα που ανακοίνωσε χθες για την ανάπτυξη της Λευκωσίας.

Πρόκειται για έργα που η Πρωτεύουσα χρειαζόταν από καιρό και τα οποία ο Δήμος Λευκωσίας διεκδικούσε εδώ καιρό. Εργαστήκαμε με θέληση, επιμονή και αποφασιστικότητα αυτά τα τρία χρόνια για να τα φέρουμε ακριβώς σε εκείνο το σημείο ωριμότητας, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν στο άμεσο μέλλον χωρίς καθυστερήσεις.

Ανέκαθεν λέγαμε πως οι ελπίδες της Λευκωσίας για την πολυπόθητη αναζωογόνηση και ανάπτυξη βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία ενός πραγματικού σύγχρονου κέντρου, που θα αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες και τους επενδυτές.

Ήμασταν υπέρμαχοι της άποψης ότι η αναβάθμιση του κέντρου περνούσε μέσα από την υλοποίηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων, έργων που θα είχαν την κρατική στήριξη, τόσο πολιτική όσο και οικονομική.

Αυτή την κρατική στήριξη πήραμε χθες και είναι μέσω αυτής που ευελπιστούμε ότι θα δημιουργηθεί ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης που θα ενθαρρύνει την ιδιωτική επένδυση με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την πόλη και τους δημότες της.