Επίσκεψη Δημάρχου Λευκωσίας στην εκδήλωση εορτασμού της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των Φιλιππίνων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Επίσκεψη Δημάρχου Λευκωσίας στην εκδήλωση εορτασμού της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των Φιλιππίνων
Τρι, 07 Ιουλ. 2015 14:20
Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο «Παλλάς», με τη στήριξη του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και του Δήμου Λευκωσίας, η διοργάνωση του εορτασμού της 117ης Ημέρας της Ανεξαρτησίας των Φιλιππινών.

O Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης τίμησε τη διοργάνωση με την παρουσία του, δηλώνοντας για ακόμη μία φορά έμπρακτα το πραγματικό του ενδιαφέρον για τους μετανάστες και την ασπίδα προστασίας που έχει χτίσει μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του Πολυδύναμου Κέντρου.

Όπως αναφώνησε στο χαιρετισμό του, ο Δήμος Λευκωσίας στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τη διαφορετικότητα και παρά την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης του ταμείου Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών, το Πολυδύναμο θα συνεχίσει τις δράσεις κοινωνικής στήριξης των ΥΤΧ είτε μέσω του γραφείου πληροφόρησης Μεταναστών είτε μέσω των υπολοίπων υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας του Ιδρύματος.

Η δικτύωση με τις μεταναστευτικές οργανώσεις, η οποία ενισχύθηκε μέσω του Γραφείου Πληροφόρησης Μεταναστών και μέσω του δικτύου που προωθήθηκε από το Δήμο Λευκωσίας, βοήθησε προς την ουσιαστικότερη προσέγγιση της τοπικής αυτοδιοίκησης και των μεταναστών με τεράστια οφέλη και για τις δύο πλευρές.

Οι εκπρόσωποι των οργανώσεων της κοινότητας των Φιλιππίνων παγκύπρια καθώς και η εκπρόσωπος του Προξενείου των Φιλιππινών ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Λευκωσίας καθώς και τους λειτουργούς του Πολυδύναμου, τόσο για την παρουσία τους όσο και για την ουσιαστική στήριξη τους σε πολλούς τομείς.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας