Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο προσφέρει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μαθήματα Yoga για ηλικιωμένους

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο προσφέρει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μαθήματα Yoga για ηλικιωμένους
Παρ, 10 Ιουλ. 2015 13:00
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στα πλαίσια του προγράμματος  «Ανοικτό Σχολείο» προσφέρει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μαθήματα Yoga για ηλικιωμένους στο «Κέντρο Ηλικιωμένων» του Πολυδύναμου.
 
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στα πλαίσια του προγράμματος  «Ανοικτό Σχολείο» προσφέρει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μαθήματα Yoga για ηλικιωμένους στο «Κέντρο Ηλικιωμένων» του Πολυδύναμου. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη 09:30-10:30π.μ., ξεκίνησαν στις 2 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 6 Αυγούστου 2015.  
 
Οι ηλικιωμένοι που συμμετέχουν είναι κατά βάση μέλη του «Κέντρου Ηλικιωμένων» του Πολυδύναμου Λευκωσίας και δηλώνουν ενθουσιασμένοι και ευχαριστημένοι με τα μαθήματα Yoga που τους προσφέρονται επιπρόσθετα των πλούσιων υπηρεσιών που λαμβάνουν καθημερινά στο «Κέντρο Ηλικιωμένων».
 
Κατά τη νέα περίοδο λειτουργίας του «Ανοικτού Σχολείου» θα προσφέρεται η δραστηριότητα Yoga για ηλικιωμένους κάθε Πέμπτη πρωί (09:00-10:30π.μ.), στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας έναντι μικρού κόστους για την περίοδο 21/9/2015 μέχρι τις 3/6/2016 (33 μαθήματα).
 
Για εγγραφές και πληροφορίες σχετικά με όλες τις δραστηριότητες του «Ανοικτού Σχολείου» που προσφέρονται για παιδιά, έφηβους και ενήλικες σε πολύ χαμηλές τιμές, τηλεφωνήστε στο 22797870 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας