Εκδρομή «Ανοικτού Ειδικού Σχολείου» με το τρενάκι του «Συνδέσμου Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Εκδρομή «Ανοικτού Ειδικού Σχολείου» με το τρενάκι του «Συνδέσμου Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσία
Πεμ, 16 Ιουλ. 2015 09:35
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στα πλαίσια του προγράμματος «Ανοικτό Σχολείο», για 5η συνεχόμενη χρονιά λειτουργεί κατά την καλοκαιρινή περίοδο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για άτομα με Ειδικές ανάγκες στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου 2015 και θα έχει διάρκεια 6 εβδομάδες. Οι συμμετέχοντες καθημερινά έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημιουργικές  δραστηριότητες όπως τέχνη, θέατρο, μαγειρική, ελεύθερες δραστηριότητες και εκδρομές.

Με την συμβολή του «Συνδέσμου Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας», όπου προσέφεραν δωρεάν περιήγηση με το γνωστό τρενάκι, πραγματοποιήθηκε η σημερινή εκδρομή των συμμετεχόντων στην παλιά πόλη της Λευκωσίας. Φανερά ενθουσιασμένοι και με χαρά οι συμμετέχοντες απόλαυσαν την διαδρομή με το τρενάκι ξεκινώντας από το Δημοτικό Μέγαρο στην Πλατεία Ελευθερίας. 

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας