Απονομή υποτροφιών από το Cyprus Institute of Marketing στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Πολυδύναμο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Απονομή υποτροφιών από το Cyprus Institute of Marketing στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Πολυδύναμο
Τρι, 21 Ιουλ. 2015 14:05
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιουλίου 2015, η απονομή δύο υποτροφιών που προσφέρθηκαν από το Cyprus Institute of Marketing στα πλαίσια της συνεργασίας που αναπτύχθηκε με το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και το Δήμο Λευκωσίας. Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και ο Διευθυντής του Cyprus Institute of Marketing, κύριος Γιάγκος Χατζηγιάννης απένειμαν στους επιτυχόντες τις ακόλουθες υποτροφίες:

1. Κύριος Νικηφόρος Εφρεμίδης - 100% υποτροφία μονοετούς φοίτησης για την απόκτηση διπλώματος στο Marketing and Management, αξίας €4,500.

2. Κυρία Μαρία Πελεκάνου - 50% υποτροφία για την παρακολούθηση μεταπτυχιακού προγράμματος ΜΒΑ, αξίας €3,300.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο κος Χατζηγιάννης, τόνισαν τη σπουδαιότητα τέτοιων δράσεων στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αυτή τη περίοδο και ευχαρίστησαν θερμά τους Λειτουργούς του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας που συνέβαλαν στο σχεδιασμό, συντονισμό και υλοποίηση της δράσης. Δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην συνέχιση αυτής της συνεργασίας με στόχο την θεσμοθέτηση της.   

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας