Παραχώρηση υποτροφιών για τους δημότες του Δήμου Λευκωσίας από το Πανεπιστήμιο Frederick

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Παραχώρηση υποτροφιών για τους δημότες του Δήμου Λευκωσίας από το Πανεπιστήμιο Frederick
Τετ, 22 Ιουλ. 2015 09:30
Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για την παραχώρηση πέντε υποτροφιών ( 1 πλήρους φοίτησης (100%) και 4 μερικής φοίτησης (50%)) , που έχουν διατεθεί για δημότες του Δήμου Λευκωσίας από το Πανεπιστήμιο Frederick.

Οι υποτροφίες ισχύουν για όλα τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο Frederick, νοουμένου ότι οι υποψήφιοι πλουν τα κριτήρια εισδοχής – ανάλογα του προγράμματος σπουδών.

Υποτροφίες:
• Μία (1) υποτροφία με κάλυψη 100% των διδάκτρων για αποφοίτους με γενικό βαθμό απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 19/20 και άνω.
• Δύο (2) υποτροφίες με κάλυψη 50% των διδάκτρων για αποφοίτους με γενικό βαθμό απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μεταξύ 18 και 18.99/20.
• Μία (1) υποτροφία με κάλυψη 50% των διδάκτρων για αποφοίτους με πολύ σοβαρά και οικονομικά προβλήματα.
• Μία (1) υποτροφία με κάλυψη 50% των διδάκτρων για Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν άτομα που:
1. Είναι Δημότες Λευκωσίας που κατοικούν εντός δημοτικών ορίων ή των οποίων οι γονείς κατοικούσαν μέχρι τα γεγονότα του 1974 σε περιοχή του Δήμου Λευκωσίας που σήμερα είναι κατεχόμενη.
2. Θα δοθεί προτεραιότητα σε υποψήφιους που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.

Οι υποτροφίες αφορούν το 1ο ακαδημαϊκό έτος των σπουδών του φοιτητή / φοιτήτριας. Από το 2ο έτος, αναλόγως της επίδοσης, υπάρχει δυνατότητα διεκδίκησης υποτροφίας ή άλλης έκπτωσης/μείωσης με βάση τους όρους και το σχέδιο υποτροφιών για παιδιά που συνεχίζουν τις σπουδές τους.

Πληροφορίες αναφορικά με τα πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ΠανεπιστημίουFrederick για τα οποία παρέχονται υποτροφίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.frederick.ac.cy. Τα ειδικά έντυπα αιτήσεων, ευρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερομένων από την ιστοσελίδα του Δήμουwww.nicosia.org.cy .

Τελευταία ημερομηνία υποβολή των αιτήσεων η Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015.