Εργασίες στην οδό Κωστάκη Παντελίδη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Εργασίες στην οδό Κωστάκη Παντελίδη
Πεμ, 23 Ιουλ. 2015 10:35
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι την ερχόμενη εβδομάδα από τις 28 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2015 θα εκτελούνται εργασίες κατά μήκος της οδού Κωστάκη Παντελίδη. Οι εργασίες αφορούν τοπικές εκσκαφές σε 4-5 σημεία κάθε 25μ περίπου στη βόρεια πλευρά του δρόμου για τις ανάγκες του Έργου. Σημειώνεται ότι οι τοπικές εκσκαφές δεν θα προχωρήσουν ταυτόχρονα όλες μαζί αλλά θα γίνουν σταδιακά για διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Ο δρόμος θα παραμείνει ανοικτός για την κυκλοφορία των οχημάτων και θα τοποθετηθούν προστατευτικά και καθοδηγητικές πινακίδεςστα σημεία  που θα γίνονται εργασίες καθώς και σήματα τροχαίας για τη διευκόλυνση των κυκλοφορία των οχημάτων.

Η πρόσβαση του κοινού μέσω των πεζοδρομίων δεν θα επηρεαστεί.

Σε περίπτωση που θα υπάρξουν οποιεσδήποτε αλλαγές στο πιο πάνω πρόγραμμα θα επανέλθουμε για να ενημερώσουμε σχετικά το κοινό.

Θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για την τυχόν ταλαιπωρία που θα προκληθεί, όμως οι εργασίες αυτές κρίνονται αναγκαίες.

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και τον Κρατικό Προϋπολογισμό για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013 με στόχο την αναζωογόνηση υποβαθμισμένων αστικών περιοχών στο Δήμο Λευκωσίας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη (ΓΕΠΔ) στο τηλ. 22797007 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνσηcitizenservice@nicosiamunicipality.org.cy