Φεστιβάλ Λευκωσίας

Τρι, 04 Αυγ. 2015 12:50
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ  Λευκωσίας με το νεανικό συγκρότημα  Railways το οποίο ιδρύθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια και τα μέλη του είναι οι Παντελής Κωνσταντίνου – Μπάσο/Κιθάρα, Νάσος Θαλασσινός -Ντραμς, Χρίστος Σαββίδης-Κιθάρα Σόλο, Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης 2η κιθάρα,Debb Antt –Τραγούδι και Χρίστος Θεοδότου – Τραγούδι. Έχουν όλοι τους εξαίρετη μουσική παιδεία, ενώ οι περισσότεροι είναι και παιδιά μουσικών που ακολουθούν επάξια τα βήματα των γονιών τους. Έχουν ήδη κάνει εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές και εκδηλώσεις, ενώ ακολουθούν πολλές άλλες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για τον επαγγελματισμό τους και κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους θαυμαστές κάθε ηλικίας.

Η ροκ συναυλία θα περιλαμβάνει ελληνική, ξένη ποπ και ροκ μουσική και θα δοθεί   την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015, στις 8:30, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Χορηγός του Φεστιβάλ Λευκωσίας είναι το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού – Πολιτιστικές Υπηρεσίες και υποστηρικτής το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου.

Πληροφορίες:www.nicosia.org.cy και ακολουθείστε μας στο facebook https://www.facebook.com/NicosiaMunicipality .