Ο Δήμος Λευκωσίας χαιρετίζει την απόφαση του Υπ. Συμβουλίου για την προκήρυξη αρχιτεκτονικού διαγωνι

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Ο Δήμος Λευκωσίας χαιρετίζει την απόφαση του Υπ. Συμβουλίου για την προκήρυξη αρχιτεκτονικού διαγωνι
Παρ, 28 Αυγ. 2015 12:50
Ο Δήμος Λευκωσίας χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για την προκήρυξη διεθνούς αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ανέγερση του νέου Κυπριακού Μουσείου μετά την πρόταση του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριου Δημητριάδη.

Ο Δήμος θεωρεί ότι το Νέο Κυπριακό Μουσείο είναι μια απόλυτα αναγκαία υποδομή που θα διαφυλάσσει, θα προβάλλει τον πολιτισμό 8 χιλιάδων χρόνων του νησιού μας και θα γίνει πόλος ανάπτυξης για την πρωτεύουσα.

Εκφράζοντας την ευαρέσκεια του για την προώθηση της διαδικασίας προκήρυξης του διαγωνισμού ο Δήμος θέλει να πιστεύει ότι αυτή τη φορά το σημαντικό αυτό έργο θα υλοποιηθεί προς όφελος της Λευκωσίας και της Κύπρου ολόκληρης.   

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για την προώθηση του έργου.

Ευχαριστίες εκφράζουμε επίσης στους οργανωμένους φορείς και φίλους της Λευκωσίας που με τις διάφορες ενέργειες τους άρχισαν να αποδίδουν καρπούς.