Μοναδικοί πίνακες για πρώτη φορά στην Κύπρο του Ιρανού καλλιτέχνη Fakhreddin Mokhberi

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Μοναδικοί πίνακες για πρώτη φορά στην Κύπρο του Ιρανού καλλιτέχνη Fakhreddin Mokhberi
Δευ, 31 Αυγ. 2015 12:00
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας «Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας» παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο πίνακες ζωγραφικής του διάσημου Ιρανού ζωγράφου Fakhreddin Mokhberi.

H έκθεση ζωγραφικής του γνωστού Ιρανού καλλιτέχνη τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Δημάρχου Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη και τα εγκαίνια θα τελέσει στις 4 Σεπτεμβρίου στις 19:00 η Αντιδήμαρχος Λευκωσίας κα. Ελένη Λουκαΐδου.

Η έκθεση αποτελεί έναν από τους καλύτερους μεσάζοντες μέσω του οποίου οι άνθρωποι μαθαίνουν περισσότερα για τον πολιτισμό του Ιράν. Οι πίνακες που δημιουργούνται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, καθιστούν πιο κατανοητή τη ζωή στον πλανήτη και γεφυρώνει τις διαφορετικές παραδόσεις. Η τέχνη διηγείται ιστορίες σχετικές με τις παραδόσεις του κόσμου και μικραίνει τις αποστάσεις μεταξύ τους!

Πορτρέτα, εικόνες από την φύση και την παράδοση του Ιράν και πάνω από όλα εκφραστική ζωγραφική γιατί εκφράζει την αλήθεια του Ιρανού καλλιτέχνη Fakhreddin Mokhberi. Μια ζωγραφική με απλά μέσα, ουσιαστικές λύσεις που μοιάζουν αυτονόητες, με εικαστική αλήθεια και άρτια χρήση των ζωγραφικών μέσων.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από 1η – 11 Σεπτεμβρίου και η Δημοσιογραφική Διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου 11:00 π.μ
Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 13:00 & 17:00 - 20:00

Από το Δήμο Λευκωσίας