Δήμος Λευκωσίας - Αυλαία για το Φεστιβάλ Λευκωσίας 2015

Αυλαία για το Φεστιβάλ Λευκωσίας 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2015) / Αυλαία για το Φεστιβάλ Λευκωσίας 2015
Τρι, 29 Σεπ. 2015 14:40
Υπό το φως της τελευταίας πανσέληνου του καλοκαιριού και με πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λευκωσίας «Φεστιβάλ Λευκωσίας 2015» με τη συναυλία του κουαρτέτου fortissimo, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015, στην αυλή  του  Δημοτικού Μεγάρου.

Το εκρηκτικό γυναικείο κουαρτέτο fortissimo αποτελείται από τέσσερις ταλαντούχες κοπέλες. Πειραματίστριες, σε διαρκή αναζήτηση για το καινούργιο, συνδυάζουν την διαχρονικότητα του κλασσικού με την φρεσκάδα του μοντέρνου σε ένα μοναδικό show με την υπέροχη μουσική και σκηνική παρουσία τους.

Η φήμη τους έχει ξεπεράσει τα όρια της Ελλάδας και της Κύπρου, αφού ταξίδεψαν στο εξωτερικό πραγματοποιώντας συναυλίες σε Βραζιλία, Μαρόκο, Λονδίνο, Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία κ.α. έχοντας στο βιογραφικό τους συνεργασίες με Scorpions και Deep Purple.

Το φετινό Φεστιβάλ Λευκωσίας κάλυψε ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στις κεντρικές της πόλης και τις οποίες παρακολούθησαν πολλοί δημότες της Λευκωσίας. 

Χορηγός του Φεστιβάλ είναι το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, Πολιτιστικές Υπηρεσίες και Υποστηρικτής το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου. Με την ευκαιρία ο Δήμος Λευκωσίας εκφράζει προς τον χορηγό και τον υποστηρικτή θερμές ευχαριστίες.