Τόμπολα μεταξύ των μελών του «Κέντρου Ηλικιωμένων Λευκωσίας» και των Μαθητών του Γυμνασίου Φανερωμέν

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Τόμπολα μεταξύ των μελών του «Κέντρου Ηλικιωμένων Λευκωσίας» και των Μαθητών του Γυμνασίου Φανερωμέν
Παρ, 09 Οκτ. 2015 13:05
Τα μέλη του «Κέντρου Ηλικιωμένων Λευκωσίας» και οι μαθητές του Γυμνασίου Φανερωμένης έπαιξαν Τόμπολα που διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
 
Τα μέλη του προγράμματος «Κέντρο Ηλικιωμένων Λευκωσίας»  έπαιξαν Τόμπολα με τους μαθητές του Γυμνασίου Φανερωμένης την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015.
 
Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Δράσης «Ζώνες Εκπαίδευσης Προτεραιότητας» (Ζ.Ε.Π) στην οποία συμμετέχει το Γυμνάσιο Φανερωμένης. 
              
Μέσα από την διοργάνωση της Τόμπολας, τόσο τα μέλη του προγράμματος, όσο και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις, σχετικά με θέματα που τους προβληματίζουν όπως διαφορετικότητα, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω διαφορετική γλώσσας και κουλτούρας.
 
Μέσα από την διοργάνωση του διαγωνισμού, τα μέλη του προγράμματος εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και την χαρά τους και εισηγήθηκαν να επαναληφθεί. Ανάλογα ήταν και τα συναισθήματα των μαθητών του Γυμνασίου Φανερωμένης οι οποίοι έδωσαν υπόσχεση διοργάνωσης και νέων δράσεων μαζί με τα μέλη του προγράμματος.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας